Followers Remaja Purba

Sunday, May 1, 2011

Sekinchan

Plan asal nak ke Sabak Bernam tengok baby tapi terpaksa cancel sebab masih dikampung.. Aku ajak + pujuk hubby pergi Sungai Besar.. Kononnya nak membeli dan belah tapi sudahnya aku beli kerepek, jagung dan mangga.. Hubby bagi idea buat bubur jagung malam ni sambil bersantai kat depan rumah - aku dah lama tak lepak depan rumah..

Tapi sekarang kitorang nak singgah kat rumah kawan hubby kat Kg. Sg. Kajang Lama, Tanjung Karang.. Lepas ni tak taulah sampai rumah pukul berapa memandangkan kat Tanjung Karang ni dah mula sesak..


Send via Blueberry Cheese Cake

10 comments:

mcm ni lah said...

nanti amek pic baby tu eh

aizamia3 said...

tak jadi tengok baby sebab masih di rumah mak dia di kg.. Maybe next time.. Sekarang sedang enak layan makan mee kari dirumah kawan hubby

ladyzamea said...

wah bestnya..

td ajak hubby balik umah nenek di tg karang(sawah sempadan)dan umah sepupu di parit 4 sekinchan tp...

no respon....katanya hari pekeja,supir mahu cuti...hampeh!!!

aizamia3 said...

ladyzamea:
ni pun memula jenuh jugak pujuk en. Suami.. ;)

Faris Adli said...

nak kerepek tu

Pembawa_Wacana said...

Anda direview..

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/blog-ini-hanya-untuk-pembaca-yang.html

Anonymous said...

totally agree with you.

My blog:
regroupement de credit ou rachat de credit interdit bancaire

aizamia3 said...

Faris:
kerepek tu dah ada orang punyalah.. :)

aizamia3 said...

Pembawa Wacana:
baru tengok ni..
terima kasih atas komen PW itu..

risa said...

ekekeke...send via blueberry cheese cake..tak menahan
kg sebelah mak akak pon kat sebelah sana..selalu raye kedua mesti pi sabak bernam:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...