Followers Remaja Purba

Wednesday, May 18, 2011

Penat.. Rehatlah..

Harapan nampaknya tinggal harapan bila mana lif rumah nenek belum pulih.. Kesiannya kat penghuni-penghuni yang tinggal kat situ.. Nampaknya kalau sampai balik kerja esok lif tu tak ok, kakak Irah kena tidur rumah neneklah jawabnya.. Dari dia penat tak sempat ulangkaji biar aku tinggalkan kat rumah nenek.. Kat rumah ni pun leka layan channel Ceria dia tu..

On the way balik tadi, dah sampai Klang Sentral aku baru perasan yang lampu signal kereta tak nyala.. Sebelah kiri ok sebelah kanan aku tak nampak bling-bling dia walaupun kat dashboard ada signal..

Sampai rumah rupa-rupanya lampu signal sebelah kanan depan yang tak nyata <--- nak minta dibelailah tu.. Alahai lampu kusayang.. Kau tunggulah tuan kau balik nanti dia belek kau ye.. Dulu aku tak belajar course membaikpulih kenderaan jadi kau tak termasuk dalam senarai a.k.a aku tak reti.. ;)

Ok korang.. Aku nak try 'bibik' aku.. baru lepas kena kuarantin tu.. Moga dapatlah aku guna dengan jayanya.. Aku tak larat nak sental cara manual.. Nanti aku cerita perkembangannya ok.. Yang aku tau sekarang nak rehat cepat-cepat, esok nak exercise lagi..


psstt: Aku dah salah gosok baju.. Esok kan hari Khamis.. Boleh tak aku buat-buat lupa taknak pakai baju batik..?

10 comments:

Lizan said...

wah.. dah sampai si bibik..tak yah la nyental baju lagi

PinKy MoMMa said...

bibik welcome back ehehe ;)

Faris Adli said...

boleh je..pakai baju biasa tak kisah la tshirt ke baju kurung..pastu pakai kain batik :-)

abah dan mak haqq said...

cepat-cepat baiki lampu kereta tu ya.. :)

aizamia3 said...

Lizan:
bersyukur sangat2 bibik dah kembali..

aizamia3 said...

PinkyMomma:
ye.. terima kasih.. tq..

aizamia3 said...

Faris:
hahaha.. tu dok umah bolehler cik abang.. tapi aku tak reti pakai kain batik.. ;)

aizamia3 said...

abah dan mak haqq:
pagi tadi check, en. suami tapi betulkan.. hurm.. lega.. takdelah ralat sangat nak pandu kete..

The Womanish said...

Hehehee mcm teka teki pulak citer bibik tu...ingat kan apa lah dah jadi :)

aizamia3 said...

The Womanish:
hehehe.. Dah lega 'bibik' dah ok..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...