Followers Remaja Purba

Thursday, May 26, 2011

Tumulak

Yes.. Akhirnya aku dapat tengok 'Lu langsi Lu mati..!'
Ha..? Bila..? Kat mana..?

Dengan tenang dan cool aku dapat seat couple maple berharga RM15, aku dan seisi keluarga sedang menonton KONGSI.. Tutup lampu ala-ala pawagam - sila matikan atau biarkan telefon anda dalam mood senyap.. Macam esok cuti pulak..

Ye.. Boleh layan selama 48 jam berikutnya selagi larat bukak mata.. Cerita ok dah tapi tak cukup ganas.. Ganas tak ganas pun si adik dah mula buat aksi terbang tendang ala Tumulak tu.. Aku pulak yang geram.. Kita tengah fokus tengok dia pun turut sama berlakon.. Manyak geram sama ini budak.

Cerita KONGSI ni simple tak berat.. Gaduh pun gaduh-gaduh manja.. Tapi, korang perasan tak, tang penghujung cerita, kereta Tumulak kena rempuh dengan kereta abang polis.. Yang tak terjejas kereta Evo dorang kan.. Yang rosak teruk kereta waja abang polis tu..


psstt: Hari tu cadang nak tengok Merung Mahawangsa.. Sampai kesudah tak tertengok lagi..

8 comments:

msredcheesecake said...

cik aizamia,
adik msred baru download citer tu...akan ku layan tak malam ni malam sok...hheeee

bujal X said...

saya astro tiada,ke panggung pun tiada masa~haih~

aizamia3 said...

msredcheesecake:
sekali tengok best.. dua kali tengok ok.. tiga kali tengok anak kata.. ibu ni asyik2 tengok cite ni.. tukarlah cite kartun pulak.. huhuhu..

aizamia3 said...

bujal X:
mai datang umah.. kita layan sampai puas..

Faris Adli said...

rugi la kau tak tgk cite merong...cite mering lagi best dari kongsi

aizamia3 said...

Faris:
itulah.. Hari tu en. suami ada tanya nak ke tak nak tapi masa tu tengah sibuk, kalau aik rugi, takpelah nanti aku cari je DVD dia..

Nini Hartini said...

kenape ye nini x minat tgk filem melayu? hehehe...pelik2..cuba gak tgk kdg2 tp mcm x feel je.

nk tny, akak ni tgk kt rumah ke pawagam?? seat couple maple tu ape?

aizamia3 said...

Nini:
lain orang lain kesukaan dia.. akak pun layan jugak cite omputih..

akak kat rumahler sayang.. seat tu - sofaler.. hahaha...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...