Followers Remaja Purba

Sunday, May 29, 2011

Laparnya..!

Alhamdulillah dah selamat sampai di rumah rakan PTT hubby lebih setengah jam tadi. La ni menunggu ada yang belum sampai untuk konvoi menuju ke rumah pengantin..

Tadi aku dah bertunggu-tangga kat R&R Tapah, ingatkan singgah makan tapi pandu lalu je.. Kalau aku tahu begini lambat jadinya, baik aku makan dulu tadi.. Lapar gila aku ni.. Dahlah tak cukup tidur, sakit kepala dibuatnya..

A: Abang.. Lama lagi ke..?
H: Sekejap lagi kita gerak, tunggu ada lagi yang belum sampai..
A: Cepatlah bang, lapar ni.. Straight to the point ni..
H: Hahaha.. Sabarlah, kejap lagi..

Aduh.. Dahlah tadi baru lepas tengok Jalan-jalan cari makan.. Perut tengah lapar nafsu mulalah bergelora.


psst: Lain kali sebelum jalan jauh, silalah makan dulu ye..



UPDATE:

Balik dari rumah pengantin, hubby larat pandu sampai lepas Bukit Tagar, lepas tu aku take over, second driver tidur gara-gara tak cukup rehat malam tadi.. Aku dah dapat stereng aku rasa macam kat F1 pun ada.. Akhirnya selamat sampai rumah pukul 5.30 petang..

Malam.. tak boleh tahan.. tidur awal <--- penat + migrain.. esok kerja..

10 comments:

MISS QASEH SAIFUDIN said...

qaseh tag anda yea..hihi..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-belogfarr.html

msredcheesecake said...

ya betul...sbl jalan jauh makan dulu atau bawak bekal kepsi...hheeee

risa said...

memang letih kalo berjalan hari ahad ni kan kan kan

aizamia3 said...

miss Qaseh:
ok tq dah buat.. ;)

aizamia3 said...

msredcheesecake:
pagi tu adalah makan roti sikit dan ingatkan singgah makan kat Tapah, rupanya pandu lalu je, tunggu member pastu terus gerak.. adeh.. tu yang terus sakit kepala tu.. kena panas lagi..

aizamia3 said...

risa:
betul kak.. tapi nasib baik dah start cuti sekolah, kuranglah sikit penatnya..

Ulam Kerdas said...

bila lapar msti nak marah org skali kan? hihi..

aizamia3 said...

hikhikhik.. sebelum makan tak marah tapi lepas makan baru terasa nak.. hubby tak nak jaga anak-anak.. leka borak dengan geng PTT dia.. kita dahlah menahan sakit kepala..

Nini Hartini said...

R&R Tapah bersih kan? hehe

kite geng. nini kalau drive lg laju dr hubby. hehehe..smpi nnt dia sound. kehkeh

kalau nini, b4 jalan jauh x mo makan. nnt perut meragam. heheeheh

aizamia3 said...

Nini:
ok not bad R&R Tapah.. ;)
hehehe.. otw balik tu tak berani nak laju sangat <--- sakit kepala..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...