Followers Remaja Purba

Sunday, May 15, 2011

Hospital Putrajaya

Pagi tadi aku buat bihun goreng <--- teringin nak makan panas-panas..

Tengahari pulak, aku temankan hubby ke Hospital Putrajaya melawat abang kepada hubby, operate buang kelenjar dekat bahagian perut dia <--- lebih kurang macam tu lah kisahnya..

On the way balik, nak makan sate Kajang pulak tapi takdelah sampai ke Kajang semata-mata nakkan sate tu.. Kitorang beli tapau dekat Awan Besar je memandangkan kakak dan adik dah selamat dalam kereta lepas penat bergurau-senda dekat hospital tadi..

Malam.. Cepatnya masa berlalu.. Esok dah kerja..


psstt: Esok Hari Guru.. Aku lupa tak hengat nak order coklat untuk cikgu-cikgu sekolah kakak Irah..

2 comments:

Unknown said...

nak sikit bihun tu..esok, 16 Mei 2011, sekitar pukul 9 pagi post aku pasal guru akan keluar. Bak kata Dafi..baik punya...

ala beli coki2 je untuk cikgu2 tu..minta cik scc belikan..wuhahahaha

aizamia3 said...

Kau bab makan laju je.. ;)
SCC sibuk sangat sekarang..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...