Followers Remaja Purba

Tuesday, December 22, 2015

U WE Glow Fun Run 2015 at Stadium Shah Alam



Penutup larianku bagi tahun 2015..
Bertemakan 'Glow as One Nation' berlangsung di perkarangan Stadium Shah Alam pada 19 Disember 2015, malam Sabtu lepas..
Pendaftaran awal adik ipar yang uruskan di SINI..
Event Organizer by Lab Anchor  & YDL Global Events..

 'Takde kerja lain ke..?' teguran abah mertuaku..




Persiapan giat dilakukan..
Gambar sumber FB..

Camera tak bawak, apatah lagi monopod.

Nampak macam konsert tapi sebenarnya tengah warm up sebelum larian..
Gambar sumber FB..

Ada banyak design tapi dari mula kat sini jelah kami bergambar..


Tak perlu nak ayu sangat..
Ada 5 check point pancuran air UV Paint Colours menanti semua peserta..


with my adik ipar..



No. Peserta.. tak cukup bertuah atas nombor ni..


Sebahagian dari race kit untuk tiap peserta..


Calendar 2016 tu cantik.. ai like..


Motif utama.. nakkan medal ni je.. kihkihkih..
 Ada banyak lagi gambar dari photographer Rany Tan di SINI dan SINI..



Walaupun stamina takde tapi not bad.. 5 km je..
Alhamdulillah masih ada kudrat.. masih fit lagi macam atas katil.. kihkihkih..
Cabutan bertuah..?
Hadiah menarik tapi nombor aku tak cukup bertuah malam tu..
Aku duduk jauh dari pentas utama..
Tak mahu berada dalam kelompok yang syok bermain air UV Paint Colours..
Takut mudah lupa diri.. dan yang penting takmo basah..



Memang mandi dorang malam tu..
Amber Chia kuyup dorang kerjakan..


StatusHati: 'Fun Run event' yang boleh kumasukkan dalam wish list 2016..


6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Penuh riang-ria pastinya waktu itu..

paridah said...

jauh n penat juga berlari 5km tu...

- dieyana - said...

bestnya lari2...kalau daku..pasti semput deh..hahah..tapi nk try jugak..satu hari nanti..ewah gitu! ;-))

aryan azra said...

bestnya join aktiviti macam ni

uncle gedek said...

Lepas tu muka glow glow ke?

Mohd Ghazali Abdullah said...

lari..jangan tak lari...
terima kasih sudi link exchange

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...