Followers Remaja Purba

Tuesday, December 8, 2015

Panda Security 2015


Page blocked
Panda Endpoint Protection has blocked access to this page.

Reason:
The page belongs to a category with access denied by the administrator ("personal sites")

URL: https://www.blogger.com


Aku tak salahkan administrator mengenai isu ini..
Pada pandangan mata hati aku yang kejam ni..
Dah alang-alang nak block, kau block sekali LAMAN FACEBOOK..
Biar memasing panas punggung tak senang duduk..
Aku ok je.. lagi aku suka..
Yelah.. dah aku tak boleh bukak blog.. korang pun sama jugaklah..
Adil kan.. ??



StatusHati: Kerja takkan terhenti hanya kerana blog kena block..



16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

adoi

Falsya said...

opis falsya mmg block fb and blog..tp bile selalu bukak blog, click link dekat history jer..terus boleh berblog mcm biasa..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ofis akak dia block FB dan Youtube ajer..
Blog masih boleh lagi lah..

norhidana miswan said...

huhuhu.... dulu fb blog semua kene block kt opis pastu ok... skrg nih youtube ngn mesenger dia block... ntah apa2..

tp panda security tuh apa kah hehehe ingat panda yg kt zoo

BTS said...

oh ingat pasal kes melawat panda tempohari,,hahahah..
confuse jap

Yana Libra said...

ofis sy blok semua dulu..skang ni fb dgn youtube je..nasib baik blog dah ok..hehe

JR said...

Biarlah panda block kita, yg takutnya kalau org yg kita sayangi block kita, memang seminggu tak lalu makan...

paridah said...

KENAPA PANDA MEMBLOCK BLOG KITA YA..

tiga lalat said...

bengang kann mak kai xleh bukak blog kat opis ., hehe2 xper leh bukak kat umah jeer ;p

iryanty ahamad said...

assalamualaikum...lama tak singgah sini...

makan dalam kalau kena blok

lieyalatif said...

same le mcm opis lieya nie...hangin jek...semua bend nak block..kalo fg ke youtuebe lantak le..in blog pun same...tapi tu laaa still leh bukak kat link yg ade citer terkini blog tu....kalo bukak direct alamat blog tu mmg takleh..cer try tips tu...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Ada setengah offic bagi aje buka blog. Sebab kadang-kadang dalam blog ada info tentang perkara yang dicari.

Jobdirumah Buat Duit said...

Tak apa. nanti balik rumah boleh buka blog.

OhPanduan said...

Ini kes tak nak bagi staff bersosial agaknya.

Mummydearie said...

Kat my office pun sama. FB tak diblock tapi tetiba certain web yang takda apa pun masalahnya kena blog. Serius tak faham kenapa!

Kira Sakura said...

hahahahahaha kannn pernah jugak kena kat ofis ni. tapi akhirnya dorg bukak balik. kadang bukan IT yang saje mendengki tapi ada orang lain yang busuk hati duk mencucuk

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...