Followers Remaja Purba

Tuesday, December 1, 2015

Dipicit ditekan tiru aksi kita


Bila sesekali diberikan peluang..
Apa yang sedang kita buat.. itulah yang diinginkan..
Dipicit tekan tiru aksi kita..
Bila tak tahu, mengomel tarik perhatian suruh ajar dia..


Dak Nuha dan aplikasi whatsapps..




StatusHati: Sinisnya.. terima kasih atas pengalaman yang kau berikan..


8 comments:

Kira Sakura said...

uwais kalau nampak conversation wssap tu dia suka sgt nak send voice note tu

tiga lalat said...

mugo dak nuha membesar sbg johan., ;p

The Kehalusan Kelembutan said...

salam, budak budak sekarang cepat mengikut!

dorsett pink said...

anak-anak... suka tiru apa yang oang tua buat

Diana Rashid said...

budak2 memang cepat belajar dari apa yang dia lihat..heehehe

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Budak-budak, kalau bab gadget nie cepat benor pandainya...

Mummydearie said...

Budak-budak zaman sekarang semua macam nilah. Teruja nak tahu lebih-lebih pasal gajet. Anak saya pun macam tu.

Eh, Dak Nuha pun tengah musim hisap jari ke, Aiza? Anak saya kalau time pemalu atau tahu kita tengah puji/kutuk dia, 5 jari disumbatnya semua masuk mulut! Kira level pemalunya tu tinggilah time tu!

aizamia3 said...

Mummydearie:
takdelah.. dia bukan hisap jari.. tu dia tengah fikir nak tekan klik gambar apa sebenarnya.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...