Followers Remaja Purba

Tuesday, August 11, 2015

Jamuan Hari Raya Aidilfitri di tempat kerjaku..


Jumaat.. 07 Ogos 2015..

Lukisan anak buah di tempat kerjaku..
Ada juga di SINI dan di SINI..

Sebahagian dari menu yang ada..

Tiada menu utama seperti tahun lepas.. sate macam biasa.. trademark raya..

Rendang ayam chef Hubby..

Dato CEO yang suka mengambil gambar..
Aku yang suka berselfie..
Maka terhasillah gambar ini..

Terima kasih buat semua yang bergotong-royong membantu sepanjang jamuan hari raya kali ni..




Ini pulak sebahagian dari Majlis Hari Raya 'induk' di tempat kerjaku..
Majlis ni seminggu selepas raya..
Malas nak update secara berasingan, kita combine kan sekali..

Pelbagai menu menarik dihidangkan..


Maka..
Berakhir sudah jamuan hari raya di tempat kerjaku..
Dari jamuan raya untuk berskala besar mahupun yang kecil..
Memang gediklah lelemak dalam badan ni..
Cuma tinggal satu je lagi 'open house'.. will update soon..


StatusHati: Takkan sekali-kali berlalu pergi meninggalkanmu..



12 comments:

norhidana miswan said...

opis aku khamis ni baru bt openhouse... jabatan nyer udah buat tp tak round sgt lah...
msti glamer rendang ayam hubby akak kan...
akak makin kurus... taula pose

Fazleyatul Aini said...

bestnya makan2

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sekarang ni kambing golek yg selalu jadi trade mark raya..
InshaAllah jumaat ni open house indok di ofis CH..
Sedap pulak tengok rendang ayam en hubby tu :)

Aziela said...

Akak pula yang sibuk...beum sempat update cerita raya.

qaseh dalia said...

meriah naw naw naw !

Qaseh Vee said...

raya mmg utk mkn ... heheheee

JR said...

Tahun lepas ada org yg terlajak buat jamuan Raya walaupun Syawal dah habis... Org Melayu memang suka makan kan..?

Cik Puan Eka said...

minggu lpas banyak betul jemputan open house. seronok makan je kejenye hehehe.

bahagian kite belum buat lagi. katanya jumaat ni tp boss2 banyak takde pulok

Dilaella Ella said...

meriahnya raya, selamat hari raya :)

Mummydearie said...

Untungnya alahai. Ada jamuan raya berskala kecik besar. Kat tempat kita ni, langsung takda. Jepun pulak takda raya. Makanya janganlah berharap sangat nak ada open house :)

Deanna Morni said...

huihhh...meriahnyaaa....makanan pun byk....sy plg suka stay n kuah kacang...adehhh...seksa lak rsa tgk gmbr makanan pepagi nih...lapar terus hihihi

Kira Sakura said...

menu ape yang special tu? kambing ek?

raya raya yang syok ni la. banyakkkkkkkk makanan special hihihihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...