Followers Remaja Purba

Monday, August 24, 2015

Teringin.. tapi apakan daya..


Kisah semalam..

Plan asal.. akan menghadiri majlis perkahwinan salah seorang 'geng mental'ku..
Tapi apakan daya..

Teringin juga nak join KKBA di Zoo Negara..
Tapi apakan daya..

Itulah..
Sebaik mana perancangan yang cuba diaturkan..
Kuasa dariNYA melebihi segalanya..
DIA telah aturkan sebaik-baik perancangan..

Majlis Perkahwinan Dilla Salleh dan pasangan..
Anak kepada jiran depan rumah lebih diutamakan..
Bila hidup berjiran.. bantuan sangat diperlukan..
Tapi aku ngelat..
Hubby jelah antara yang sibuk..
Dah namanya kenduri.. takkan nak duduk tengok je kan..
Amalan gotong-royong masih menjadi amalan di taman perumahan kami..

Alhamdulillah..
Walau hujan lebat mengiringi pasangan pengantin berarak naik ke pelamin..
Namun.. majlis berjalan dengan baik..

Aku..?
Ngelat..?
Nanti.. next entry..


StatusHati: Awak.. dengarilah hati ini berbicara.,


10 comments:

Kakzakie said...

Kalau boleh nak dua-dua ye:)

paridah said...

jiran itu adalah sdra kita terdekat kan..hak mrk ada n patut diberi.

eMMe said...

ngelat kenape Aiza, heee~ ade2 je la mama nuha ni, heeee~

Yana Yani said...

ada nmpak juga member KBBA update status di zoo negara
saya memang tak dapat perfi
ada jemputan ke tempat lain
tak mengapa...lain kali join ye =)

norhidana miswan said...

naper tak pegi je kak semua pegi... baru puas hati kui3

Falsya said...

geng mental..kihkihkih..

Diana Din said...

Tuhan lebih mengetahui...

are_lin@yu said...

depan umah xprgi nti apa plk org ckp kan hihi

Amanda Suria said...

Geng mental yang memang sentiasa problem mental kan...kenduri jiran lagi penting dari kenduri kat kampung

hainom OKje said...

Okje kalau bab bab rewang ni pun malas AA hihi...kalau boleh ngelat mmg nak ngelatlah hihi...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...