Followers Remaja Purba

Tuesday, August 26, 2014

Penghujung Syawal 2014..





Syawal 2013 dah lama berlalu..


Ramadhan 2014 juga telah melabuhkan tirai dengan sempurna..


Kisah beraya sakan pada Syawal 2014 juga telah selesai..




Hari ni merupakan hari terakhir dalam bulan Syawal..
Alhamdulillah  kita berjaya menempuh dengan sabar dan tenang..
Moga kita dapat bertemu kembali pada tahun hadapan.. InsyaAllah..




psstt: Tenang di sisinya..

update: Credit to Mohamad Amarr my staff at office yang lukis gambar ni..



15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hihi

Kakzakie said...

Berakhir sudah syawal 1435H.
Moga dipanjangkan umur dpt meraikan Raya 1536H pulak..

LYAfrina said...

moga kt bertemu lg Syawal seterusnya..cepat benar msa bjln kan..

Petak Bunga said...

sapa lukis ni?
dah habis ek bulan syawal..
semoga panjang umur raya tahun depan plk..

mama ka0ri said...

Semoga dpt bertemu lg Syawal akan datang...

Rai Ourkizuna said...

eh dah hari terakhir ya..? rasa kejap je kan..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah 30 syawal rupanya hari ini.. tapi saya ada juga menerima undangan open house pada hari sabtu ini ehe :)

Cik Asma BLuppy said...

kretiffnya. sape lukis tu? haha

uncle gedek said...

Ingatkan kamu kartunis nya! hehe

asyifa mustaffa said...

Insyallah...panjang umur...jumpa ditahun depan...:)

Nor Azimah said...

wah, boleh jadi pelukis komik la dia.

Salam penghujung syawal,

eMMe said...

Alhamdulillah.. sebulan sudah kite menyambut Syawal, InshaAllah jumpe lagi Syawal tahun depan...
pandai kawan aiza lukis...

amirah said...

moga dipjngkan umur kita untuk berjumpa dgn ramadhan dan syawal semula nnt...

mysha said...

Kreatif2 gambo tu hehehe

JR said...

Nak tergelak bila dengar ceramah seorang Ustaz baru2 ini yang berkata Malaysia adalah satu2nya negara di dunia Islam yang beraya selama sebulan...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...