Followers Remaja Purba

Monday, August 10, 2015

Rumah Terbuka Aidilfitri Ayus Motor Sempoi Racing Team 2015..



Sabtu.. 8 Ogos 2015
Rumah Terbuka Aidilfitri Ayus Motor Sempoi Racing Team 2015 telah di adakan di PJS 2, berhampiran Tol NPE..
Aku hadir ke rumah terbuka ni pun sebab hubby terlibat..
Tapi takdelah aku join dari awal..
Hubby je yang sibuk membantu di situ..

Memandangkan bukan event aku, jadi aku takdelah nak over shadow..


Majlis ini juga adalah untuk meraikan anak-anak yatim yang dijemput hadir..

eerr.. maaf.. aku tak ingat nama beliau..


Sebahagian dari menu malam tersebut..
Sate (menu standard time jamuan raya)
Selain dari tu.. ada rendang ayam, nasi impit, laksa, mee kari, mee sup, bihun goreng, kuih, buah..

Putu piring.. sedap sebab dapat makan yang panas baru masak..


Muka bosan tak tahu nak buat apa sebab takde geng..
Dak Kakak dengan dak Adik tak ikut, syok main dengan sepupu dorang..



Malam tu.. siapa yang tegur dak Nuha.. mesti dia menyorok malu..
Memasing geram tengok dia.. rasa nak gigit pun ada.. huhuhu..


Alhamdulillah..
Selesai semua acara utama.. hujan pun turun dengan lebat..
Nasib baik aku tak berada di bawah khemah sebaliknya di meja makanan..
Nampak tak.. kan untung duduk dekat situ..
Makanan dekat tinggal nak capai mana yang berkenan..


Sebelum hujan dan selepas hujan, macam biasa ada pertunjukan bunga api dan mercun..
Part ni dak Nuha memang takut.. tengok pun dari jauh je..


Lepas majlis tersebut..
Di rumah..
Awal pagi, dak Nuha boleh kejutkan aku ajak makan.. huhuhu..
Sudahnya, bukan dia yang makan tapi aku..
Saja tau Nuha ni.. nak bagi ibu gemuk balik..


StatusHati: Tak mampu untuk melupakan..



17 comments:

Kakcik Nur said...

Meriah hidangan dan jamuannya.

Memang geram tengok Dak Nuha tu...

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya

Daddy Ziyyad said...

Rare tu nak dapat putu piring time open house, panas2 pula tu..

Ayus Motor Racing ni kedai aksessori kereta ke?

dorsett pink said...

gwng motor pun buat jamuan raya... best nye

S.i.t.i H.a.j.a.r said...

Besnye ade jemputan. Teringin sgt nk mkn nasi impit dgn rendang ayam. Sye da follo sini . Salam kenal ye hehe :)

aizamia3 said...

Daddy Ziyyad:
Ayus Motor Racing Team tu.. nama kelab motor dorang..

paridah said...

comelnya dak nuha makan satey...bulat matanya.

nurerna hazwani said...

Selamat Hari Raya!

htpp://alongwawaerna.blogspot.com

kisah earty said...

Nuha malu2 ey.. sian dia takde geng..

iryanty ahamad said...

tengok gambar nuha..cik yan geram juga...tang pipi tu..bam bam

JR said...

Tiga hari lagi selesailah Syawal. Tiada lagi open house lepas ini. Sementara ada, tibai betul2..

Fatihah Fazlin said...

singgah sini dari segmen blogwalking kak mia..:)

Fatihah Fazlin said...

singgah sini dari segmen blogwalking kak mia..:)

Fazleyatul Aini said...

bestnya ada putu piring

Malinda said...

meriah makanan yg terhidang...comel gile dak nuha tengah makan sate ni....kikiki...pipi dia cam sedap je kalau dapat kunyah...hahaha

Mummydearie said...

Sedapnya putu piring. Lama dah tak dapat merasa.

Dak Nuha tu siapa tak geram kalau terjumpa. Kalau I ada depan dia, memang kena gigit pipi Dak Nuha ni tau. Geram sungguh!

Kira Sakura said...

achik kira pun gerammmmmmm tgk dah nuha ni...

mujur buat masa ni uwais belum pandai nak ajak makan malam2 lagi hihihihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...