Followers Remaja Purba

Sunday, April 5, 2015

Plan tak menjadi..


Beberapa plan telah dirancang sejak minggu lepas..
Urusan ke mana atas tujuan apa telah dipersetujui bersama..


Hospital Kuala Lumpur (HKL)
Urusan di sini tergendala..
Salah seorang pegawai di pejabat aku dimasukkan ke hospital ini kerana sakit berkaitan saraf..
Dari kejauhan.. aku doakan moga kau cepat sembuh hendakNYA..


Fast and Furious 7..
Belum berjaya menontonnya..
Terfikir siapa yang nak menjaga dak Nuha..
eemm.. takpelah.. anak-anak lagi penting..
Lambat-laun aku akan dapat tengok jugak..


Jemputan Kenduri Perkahwinan..
Terima kasih atas jemputan tapi sayang aku tak dapat hadirkan diri..


At the end.. nothing..
Tiada yang sempurna..
Kita hanya merancang dan DIA jua yang menentukan..



psstt: India Mike India Sierra Sierra Yankee Oscar Uniform..



7 comments:

Puan Kutu said...

mng ada pepatah,kita hanya merancang,Allah jua yg menentukan

tiga lalat said...

Salam. Hee moga ada hikmah disebalik kejadian.

norhidana miswan said...

itulah kan kak... kita hanya merancang Tuhan yg menentukan...

idzwa kamaruddin said...

plan saya : hanya ditinggalkan kat rumah je setiap hujung minggu..

Rai OurKizuna said...

takpe.. masih ada masa lagi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
iols ni kalo bab orang nak jaga si boboboy tu memang takdak masalah
sebab my mom dok sekali
TAPI ni dah lebih 3thn memang tak pi tengok pun sebab tak sampai hati tinggai so boboboy he3

Mummydearie said...

Banyak plans yang telah dirancang tapi satu pun tak menjadi. Kita ni hanya manusia biasa. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan segala-galanya.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...