Followers Remaja Purba

Thursday, April 9, 2015

Dia muncul semula selepas lama menghilang..


Aku tak tahu nak cerita macam..
Buka tutup.. on off aku buat pada teratak aku ni..
Hari ni aku tak tahu apa sindrom yang datang menyerang aku..
Langsung tak boleh nak tepis..
Menjadi-jadi tahap kemalasan nak update kat sini..

Delete.. padam.. je kerja aku hari ni..
Ni pun aku gagahkan jugak dalam percubaan untuk update..
Janji ada lebih dari 50 patah perkataan..
Dah macam nak buat rumusan dalam karangan sekolah pulak..

Selak dalam draft ada je draft yang tak ter publish lagi..
Sampaikan ada yang dah basi..
Lagilah malas aku nak bercerita..
Sudahnya..
Haa.. macam yang korang baca ni lah sudahnya..
Takde isu semasa.. takde cerita hot.. takde cerita mengenai petua.. kisah makanan jauh sekali..

At the end.. bila baca balik.. ok done.. aku takmo delete apa yang aku dah taip kali ni..



psstt: Biarlah aku sejuk sendiri walau dalam hati nak orang pujuk diri ini..


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

take ur time

CikSiti said...

awat ni cheq..jgn panas panas hehe

tiga lalat said...

Salam. Hee mak citerla psl madu bernyawa tu lagi ;p

norhidana miswan said...

hehehe kadang2 mmg gitu... nk wat camne kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
tenangkan ati dulu naaaaaaa
kekadang sebab menyimpan dalam hati tu yang jadik tak keruan tu
kangan majuk lelama naaaaaaaaa :)

Nor Azimah said...

Kalau dah malas apa pun tk jadi..saya pu dh malas juga semenjak dua menjak ni.

Amanda Suria said...

meh2 SA pujuk..jom makan cendol jom....

Mummydearie said...

Penyakit M ni dia datang slowly, slowly. Bila dah bersarang, memang habislah :)

Takpa, take your time. Bila ada mood dan rasa nak berkongsi cerita, bolehlah update 24-7!

Diana Din said...

letih baca dik ^_^*

Kira Sakura said...

kak... sama lah. rasanya rata2 blogger memang ada penyakit ni... sometimes hihihihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...