Followers Remaja Purba

Saturday, April 4, 2015

Show Me.. The meaning of being lonely..


Dulu.. waktu berkasih sayang..
Bahasa indah mewangi je..

Sekarang..
Biasanya, aku bagi mesej panjang lebar tapi dibalasnya hanya dengan dua huruf je.. OK..
Nak lagi sadis, satu huruf je.. K..
Aku suspek keypad handphone hubby ada masalah..
Tukar handphone lain pun sama..
Maka.. aku kena terimalah keadaan itu.. yang hubby takde masa atau malas nak panjangkan bicara.. huhuhu.. sentap mak tau..

Tapi..
Bila sesekali angin taufan barat daya hubby datang.. dilayan semacam.. kita pulak rasa pelik..
Dalam pelik tu masih mampu tersengih sensorang..
Tiba-tiba teringat zaman remaja purba dulu..


Try test skill hubby.. masih boleh diharap atau tidak..


Nah amik..
Nak sangat kan..
Mampu buat aku tersengih sendirian..
Tak terfikir pulak hubby akan reply macam tu..
Amaran keras.. nak feeling lelebih dengan ai je ye hubby..
The other person are not included.. no no no.. just like HERE..



psstt: Moga kasih sayang yang dicurahkan kekal bahagia hingga ke akhir hayat..



9 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee siapalah tak sayang bini, tapi ada mak kann., kanns ;p

Daddy Ziyyad said...

wakakakakaka..

tu lagu Back Street Boys kan?

logorithm said...

Mesej bukan pengukur sayang tak sayang.

ewanthology said...

pandai melawak cik abang :-)

Nizam.Ariff said...

Dia sibuk....

Pha Is said...

show me the meaning of being lonely.. macam lagu westlife je.. hehehe

JR said...

Kadang2 bila kita sibuk, jawapannya pendek dan padat. Biasalah. Cinta tak boleh diukur mengikut saiz mesej, hehehhehe...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
iols pun sama
alhamdulillah ayat2 cintan cintun
i lap u
u basoh i
dok kekal sampai ke la ni :)
moga keluarga uols bahagia hingga syurga
AMIN

Mummydearie said...

BSB punya lagu pujaan nih :)

I dah lupalah bila last time kita romantik-romantik lakibini. My husband lagilah worse case scenario gayanya. Kita tulis panjang berjela, satu patah perkataan je dijawabnya. Tapi memang dah maklum pun isterinya kuat membebel. So HD tak hairan pun....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...