Followers Remaja Purba

Monday, April 6, 2015

Kari Kambing dan FF7 di TGV Sunway Pyramid


Jom kita buat sesuatu yang bukan dalam planning..
Bila apa yang dirancang tak menjadi seperti di SINI..

Memandangkan hubby tak cukup rehat jadi plan hari Sabtu lepas terpaksa kulepaskan. Aku pulak boleh teringin nak makan tosei walhal masa tu dah pukul pukul 3am. Terima kasih ye abang layan tekak isteri gedikmu ini. Dahlah tolong belikan, kena teman makan pulak tu.. sobsobsob.. 


Petang Sabtu.. di rumah MIL..
Memandangkan hubby tak cukup rehat, kenalah tukar menu lain.. Kari Kambing jadi pilihan..


Its shopping time..
Anak dara ni mana mahu tinggal..


 Home made Kari Kambing by chef hubby..
Dari awal kari kambing ni dimasak aku kat mana ye..?
Bila dah ramai yang membantu.. aku jadi liat nak tolong kat dapur.. kihkihkih..



Malam Sabtu..
Idea nak menonton wayang telah disuarakan dari minggu lepas lagi. Bila mengenangkan tak nak susahkan sesiapa untuk jaga dak Nuha, plan terpaksa dibatalkan.. Tapi.. malam tu TGV Sunway Pyramid menjadi pilihan. Hubby drop by kat depan pintu masuk Pyramid.

Untuk apa..??
Hanya untuk bekas air edisi Fast and Furious 7.


Depan Sunway Pyramid..


Tak habis di situ. Ku ajak hubby makan Steamboat tepi jalan di Jalan Klang Lama..

FF7 punya pasal..


close up sikit..

Barangan berharga RM22.90 masih ada di jual sementara stok masih ada..


psstt: Nak tengok jugak FF7 tu..


12 comments:

Aziela said...

Bila lagi nak layan makwe kan...? Hehehehe.... Lagipun, akak selalu jawab dengan hubby, kalau tak dengan dia, nak mengada2 dengan saper lagi?

Nurzakiah Hanum said...

terbaik :)

norhidana miswan said...

hahahha sesekali bt keje gile apasalahnyer kak... jgn ko ajak laki ko merompak ke meragut tu baru salah...

lawo lah bekas air tuh kak, tp dana tak sanggup

ewanthology said...

Kalau dah minat... beratur ber jam jam pun xpeeee... hehehe

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..so maknanya tak tgk lagi la FF7 tu, just gi beli popcorn & air tu je?

saya dulu gigih gak, beli air edisi khas Transformer...hahah

Kakzakie said...

Kalau kakak pun macam mak katalah tu membazir. Tapi kalau org suka jadikan collection ianya satu kepuasan.. comel nuha bertudung:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
iols dah laaaaaaaaamaaaa tak tgk wayang sob3

idzwa kamaruddin said...

alatak tgk lagi!

JR said...

Dah berkira-kira nak tengok FF7, kalau terlepas tengok di panggung, download movie utk tengok kat rumah aje...

❤Kamsiah❤ said...

nasib baik akak tak minat FF7 tu hehe

HeNRieTTa JoSe said...

sesekali buat kerja 'gila' apa salahnya...

Mummydearie said...

Ni ceritanya dah tengok ke belum FF7 tu atau gigih beratur beli popcorn dan tumbler edisi khas FF7 jerk?

I dah lama tak buat kerja gila. Sejak ada anak ni, dah kurang 'gila'nya. Hahaha!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...