Followers Remaja Purba

Friday, February 20, 2015

Sebelum cucu-cucu abah bangun..


Pagi yang tenang..
Sebelum cucu-cucu abah bangun mehlah kita update sebaris dua kata-kata di sini..

Sejak semalam aku dah berada di rumah MIL, macam nak sambut Hari Raya Puasa bila semua adik-beradik hubby berkumpul.. Abah dan Mak mertualah paling gembira bila semua cucu-cucu beliau ada..

Malam tadi kami layan steamboat dan ayam serta kambing bakar..
Kisah akan di upload kemudian.. cuti ni kita update yang ringan simple je dulu..

Dak Adik tak sihat.. tiba-tiba demam..
Akan dirujuk ke ENT, PPUM dalam masa terdekat ni..

Dak Nuha pulak meragam malam gara-gara seharian tak tidur..
Dahlah malam sebelumnya aku tak cukup tidur.. malam tadi pun sama.. ting tong dah rasa kepala..

Dak Kakak.. usah tanyalah.. sibuk ke sana sini dengan sepupunya..

Ok.. kita stop dulu kat sini.. nanti aku jenguk singgah balik..
Sebelum hubby bersuara baik aku offline sekejap.. hehehe..
Bukan selalu dapat berkumpul reramai macam ni..



psstt: Request kat MIL nak makan pulut kuning.. kehkehkeh.. mengada betul menantu hantu sorang ni..




2 comments:

uncle gedek said...

bukan menantu mengada... menantu nak tompang manja!

Puan Kutu said...

Sesekali berkumpul memang best.anak2 paling seronok jumpa sepupu2..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...