Followers Remaja Purba

Wednesday, February 25, 2015

Masuk lepas.. nak keluar tersepit..


Minggu lepas di rumah MIL..
Masuk lepas.. nak keluar tersepit..


Tiap kali tengok gambar ni mesti tergelak aku dibuatnya..
Apa taknya.. cucu abah yang montel ni tersepit menangis tak boleh keluar..
Tiba-tiba dia rasa panik macam mana nak keluar..
Lagi kitorang sakat, lagi kuat dia jerit..
Masa tengah edit entry ni pun aku sengih senyum sensorang teringatkan gelagat dia..
Rupanya dia nak ambil mainan kat celah kerusi tu..
eemm.. Nuha.. Nuha..



psstt: Pagi ni aku bawa dak Adik ke ENT, PPUM.. masalah tonsil dan leher dia bengkak..




15 comments:

Kakzakie said...

Kalau suruh mendengkikan Nuha masing-masing bukan main lagi..

Kesian dia..

tiga lalat said...

Salam. Hee belajar dalam pembesaran begitu. Lainkali Nuha tahulah macamana nak ambil mainan dia kalau tersepit lagi.

Nurzakiah Hanum said...

ala cianya dia

eima said...

semoga cepat sembuh dah dan kurang jangkitan kerap di tonsil adik ....

Saniah Ahmad said...

ala ciannya,, dia tak tau pun yang kerusi tu tak muat untuk dia,, disebabkan nak ambil mainan dia paksa badan.. pastu tersepit dah hihihi,, memang selalu jadi kat budak2 kecik,, yang penting dapat mainan balik,,

semoga dak adik cepat baik tonsilnya tu,, bagi makan ais krem nanti tonsil tu mengecut,, biasalah cuaca panas ni,, semua penyakit hinggap,,

Kira Sakura said...

adehhhhh lawak betoi dak nuha ni hihihihihi. mesti susah hati tu takleh nak keluar hikhikhik

Najib Ariyan said...

ni kes macam kucing lah... dah panjat tak reti turun sampai kena panggil bomba... hehehe

Rai OurKizuna said...

hahaha.. nuha nuha.. comel sangat...

JR said...

Nasib baik tersepit celah kerusi, kalau tersepit celah jeriji kena panggil bomba dan popular bila masuk paper, hehehehe...

ewanthology said...

dah boleh start diet kot dak nuha ni... hehe

Nurfaezah Abdullah said...

kesian nuha hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
he3
aloloooooo cian nuha

Amanda Suria said...

Ya allah Nuha. Dah kenapa....tp comel tetap maintain....

logorithm said...

Alololo kesiannya tapi comel. :-D

Ibu Lala said...

Sian nuha kena buli.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...