Followers Remaja Purba

Thursday, February 5, 2015

Tahap kelajuan menaip..


Wah.. makin teruk pulak tahap kelajuan menaip aku kali ni..
Baru habis sebaris ayat, aku delete balik..
Buat semula yang baru..
Godek cari nak letak gambar, rasa malas nak mengarang ayat..
Ada banyak draft terperam tak cuba dikeluarkan..
Akukah yang malas atau masa mencemburui aku..

Rutin harian macam biasa..
Dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha membesar dengan sihat..
Entah kenapa mood nak bercerita mengenai dorang belum ada..
Hubby pun turut sama berjaya membesarkan perut beliau..
Bukan sebab aku masak sedap tapi sebab dah malas nak diet..




selingan di petang hari..
 Cubaan mencuri perhatian dari hubby sayang..




 psstt: Mampukah aku bertahan dengan keadaan sekarang.. cuba untuk tekadkan dalam hati..


9 comments:

kehidupan sihat said...

hehe :)

salam perkenalan sis
jemput ke blog nana nanti jika kelapangan

Cik Puan Fadli said...

naik penin iols baca wasap tu...seb bek dah biasa dgn kod..hahaha...lomantik aihhh mr chef u tu...

Amanda Suria said...

Dah keluar dah bahasa german dia tu...sabo jer la...

Acik Erna said...

Guna bahasa apa wasap tu Aiza

JR said...

Kata2 romantik malam Jumaat, sesuai utk suami isteri...hehehehe..

dorsett pink said...

Tak faham saye msg wassap tu

Falsya said...

tango alfa uniform!!.. bravo alfa hotel alfa sierra alfa charlie alfa lima lima sierra india golf november!..yankee echo alfa yankee yankee..;)

Puan Kutu said...

Tak faham langsung isi kandungan wasap tu.huhu

Mummydearie said...

Rajin sungguh you guna bahasa ni macam ni ya! Pening nak baca. Nasib baik suami isteri dah terbiasa berkasih sayang macam ni caranya. Hahaha...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...