Followers Remaja Purba

Tuesday, February 17, 2015

Kambing Golek di Sajian Kak Zu


Mulut mendengar kata..
Arahan dari otak.
Tekak beri kerjasama..
Buat perut kekenyangan..
Oh!Tercalar dietku hujung minggu lepas..
Kambing Golek punya pasal..




Kambing Golek RM8 tanpa nasi..
Full set (dengan nasi) RM15.00
Half set (dengan nasi) RM10.00



Kalau makan kat luar, dak Adik mesti nak duduk sebelah babah dia..
Kalau tak dapat, dia punya merajuk boleh buat aku hangin..


Gambar ni dekat kaunter dalam kedai makan tu..


 Pemandangan dari tepi jalan..

 
 Promosi yang dibuat oleh empunya kedai..


Kambing golek tersebut boleh dinikmati di SINI..
Kedai makan ni ada menyediakan sarapan pagi dan makan tengahari.
Ada pelbagai jenis lauk-pauk yang disajikan tapi aku lebih berminat dengan kambing golek..
Menu lain tak pandang dah..
Sajian Kak Zu ni dah lama dikenali dalam perkhidmatan catering, dan baru-baru ni je kedai makan 1894 dibuka.. punya besar kain rentang kat tepi jalan tu..



Sajian Kak Zu
Lot 1894 Persiaran Hamzah Alang Meru, Klang, Selangor Darul Ehsan, 42200 Klang, Selangor
No Telefon: 0133404324
No Faksimili: 0333921801 



psstt: Hari-hari aku lalu depan kedai ni, memang menggoda diet aku sungguh..




11 comments:

Daddy Ziyyad said...

Malam tadi, teringat nak ke sini..tapi ingat2 lupa plak kat mana lokasinya, nak check kat blog/google malas....so terus la kami ke Aroma Jeram...wakakakaka..

So malam mmg tak bukak la 1894 ni..

norhidana miswan said...

ingatkan bukak dr tahun 1894 rupenyer nama dr alamat heheheh...

mkn kambin golek je kak, tak rosak diet pe, lainla lps mkn kambin golek mkn nasi 2pinggan heheheh

Nurzakiah Hanum said...

sedpanya

JunAina said...

Kalau dekat mau akak terjah sebab tengok harganya macam tak mahal sangatkan lagipun akak penggemar kambing jugak.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
aaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaahiiiiiii
sob3
ok bai

adrianna syaz said...

Nasi kambing..murahnya akk :)

lia ummiirfan said...

fuyooo! sedapnyaaa..

eima said...

cam besh .... ok la tak mahal sangat pun kan

eMMe said...

i love lamb roll, dapnye....

Mummydearie said...

Alamak, sampai tengahari je ke? Malam takda? Jauh tu dari my house tapikan kami sefamili ni asal nak JJCM je, tak kiralah kat mana tempat tu. On sesaja *_*

SAJIAN KAK ZU said...

Hye thanks for your entries on our shop, kami buka dari 7 pg smpi 12 mlm..kambing plak dr kul 12tgh smpi tgh mlm..ade pelbagai lg menu menarik just like fan page fb kami 1894 by sajian kak zu..thank u

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...