Followers Remaja Purba

Thursday, February 26, 2015

Kena Tahan di Wad Pediatrik PPUM


Pagi semalam..
Bawa dak Adik ke OTORINOLARINGOLOGI Clinic (ENT Clinic), PPUM..
Walk in tanpa temujanji di sini atas sebab leher dak Adik yang membengkak..
Doktor Raudhah di ENT memaklumkan dak Adik perlu dimasukkan ke dalam wad memandangkan bengkak yang ketara di leher dak Adik..
Antibiotik perlu diberikan agar bengkak di leher dak Adik surut..
Ultrasound juga dibuat bagi melihat sekeliling leher dak Adik


Petang semalam..
Aku dan hubby tinggalkan sekejap dak Adik di PPUM bagi menguruskan hal di rumah..
Rasa sangat clumsy aku hari ni.. rasa kelam-kabut sebab dak Adik dah lama tak datang PPUM..

Pertama kali dalam tahun 2015..
Aku menemani dak Adik tidur berkongsi katil di Wad Pediatrik, PPUM..
Berapa hari aku di wad ni pun aku tak tahu..
Cuti Rehat juga ku sambung hingga hari Jumaat..
DAN..
Buat masa ni aku tak boleh fokus pada sesiapa yang bertanya mengenai dak Adik..



psstt: Dak Kakak dengan dak Nuha dijaga oleh pengasuh dan nenek saudara di TDBi..



17 comments:

Aziela said...

Allah.....dugaan ni Ai. Semoga tabah

norhidana miswan said...

sabar lah ye kak... moga dak adik cpt sembuh n moga akak ttp sabar n sihat jgk

Kakcik Nur said...

Semoga dak Adik dilindungi Allah sentiasa dan segera pulih dari segala kesakitannya...

Nizam.Ariff said...

Semoga cepat sembuh dan sehat sejahtera dak Adik...

Amanda Suria said...

Semoga dak adik sht sepertia biasa dan dipermudahkan segalanya..tabah eh beb...

Kakzakie said...

Sedih pulak kakak dpt berita ini. Moga Allah berikan kekuatan dan kesembuhan buat dak Adik...

lieyalatif said...


allahuakbar..moga adik cepat sihat...dan nothing serius...kite doa same2...

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
semoga cepat baik

LydSunshine said...

Okay ke dak adik tinggal di wad sorang2 bila mak dan abahnya balik rumah? semoga cepat sembuh ye dak adik. *lawat dari blog Nizam Ariff.

eika_jps said...

Semoga dak adik cepat sembuh dan dipermudahkan segalanya....

Rinna said...

Allah..moga dak adik cepat sembuh yer..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Harap anak cepat sembuh...

asyifa mustaffa said...

Moga adik cepat baik ya...n ibunya juga...jaga kesihatan. Insyallah semua baik2 belaka...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
moga segalanay dipermudahkan AMIN
be strong

Daddy Ziyyad said...

Moga dipermudahkan urusan..
Up date lah perkembangan nya..nak juga saya tahu apa diagnosis doktor

NEKCIK said...

insyaallah semuga dak Adik beransur pulih setelah dirawat amiin..bnayakkn doa dan solat hajat..insyaallah

Ibu Lala said...

Moga cepat sembuh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...