Followers Remaja Purba

Sunday, September 7, 2014

Walimatulurus kawan Sekelas Form 5



Kisah Tengahari semalam..

Alhamdulillah..
Akhirnya kawanku sorang ni menamatkan zaman bujang ketika kami kebanyakkan rakan-rakan sekelas beliau telah lama menukar status.. tapi aku tetap Remaja Purba.. kihkihkih..

Kali ni aku pergi hanya ditemani adik ipar.. manakala dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha kutinggalkan sekejap di rumah MIL..
Agak kelam-kabut pada awalnya.. dengan hadiah tak berbungkus lagi.. hadap jalan sesak dari rumah.. agak lewat sampai ke rumah MIL.. Plan hanya selepas Zohor baru aku ke rumah pengantin..




Bersama salah seorang BFF zaman sekolah..
Nama dia pun sama denganku..


Bersama Hana, Halim, dan Leen..
Majlis menyambut menantu di rumah pengantin lelaki..



Gambar ni rare lah.. dah macam aku pulak pengantinnya.. kehkehkeh..
Memang ikut tema betul aku.. walaupun aku bukan penggemar warna biru..


Selfie bersama pengantin dan geng mak dan bapak budak sekolah..
Aku je yang beria usung monopod nak bergambar dan haruslah untuk dijadikan kenangan dalam blog kan..
Ini je yang ada.. sebab memasing dok jauh maka terpaksalah datang lebih awal..
Aku pulak tak boleh berlama-lama disebabkan dak Nuha tak sihat..



Lepas kami balik.. barulah muncul Khatijah dan Manizan..


Buat Norsyarimal Nasir dan Arrifah Halim..
Selamat Pengantin Baru..
Semoga kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat..





psstt: Dari mata turun ke hati meresap terus ke sanubari..




3 comments:

JR said...

Semoga kedua-dua mempelai bahagia berkekalan ke anak cucu...

norhidana miswan said...

kire mcm reunion kecil2 lah kan kak.... aah salah tgk org ingat akak pantin perempaun sbb color baju sama ngn pantin laki

Aziela said...

Lelaki ok jer kawen lewat sikit kan....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...