Followers Remaja Purba

Wednesday, September 10, 2014

Berselfie bersama sepupu di rumah MIL..



Photographer: Adik Ipar..
Lokasi: Rumah MIL..
Hari: Sabtu lepas..

Sekali lagi aksi 'main burger-burger'



Berselfie bersama sepupu di rumah MIL..




Alhamdulillah dak Nuha semakin baik dari demam panas.. jugak kaki dia yang cedera tu pun semakin beransur pulih..
Malam tadi pergi klinik untuk dapatkan rawatan sakit pinggang aku dan jugak double check dak Nuha..





psstt:  Semoga berjaya buat anak adik aku dan anak SIL khususnya dan bagi calon-calon yang menghadiri peperiksaan UPSR bermula semalam hingga esok amnya..




15 comments:

asyifa mustaffa said...

Macam2 gaya..!

Closed up skit gamba 1st tu...belakang tu...tangga ke? Dasat aih tingginya...hik3...

Alhamdulillah la nuha dah sihat...melasak balik ler dia ya...!

Nurzakiah Hanum said...

seronok bebudak

Rai Ourkizuna said...

Salam kak.. Alhamdulillah.. Semoga dak nuha dan akak bertambah sihat.. Take care kak..

Rai Ourkizuna said...

Salam kak.. Alhamdulillah.. Semoga dak nuha dan akak bertambah sihat.. Take care kak..

Daddy Ziyyad said...

yeayyy! dak Nuha dah boleh lari2 :P

norhidana miswan said...

sian yg bwh sekali... jd ayam penyet hehehehe

moga akak n dak nuha cpt sihat yek

Kakzakie said...

Satu lagi roti burger yg montok tak ada dlm gambar yg first. Kalau ada lagi best. Masa ini dah demam agaknya ye...

Kesian Nuha..

mai has said...

ahhh...teringat kecik2 dulu main burger-burger jugak!

amirah said...

comeinya dak nuha!!

aTieYusof Family said...

wah...seronok anak2 berselfie...ceria semuanya... syukur Nuha dah beransur sembuh.. risau lah klu anak2 ni demam..
selamat berjaya pada semua calon2 UPSR:)

eMMe said...

elok je dowg main same2... spakat menjadi burger, heee~

Dr Singa said...

dah besar nanti mesti gelak sakan bila kenang kembali main beger-beger ni!

Tihara said...

alhamdulillah nuha dah sihat yea :)

JR said...

Syukurlah Nuha dah sihat...

Tedi said...

Semosa sembuh dan moga berjaya untuk si kecil.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...