Followers Remaja Purba

Wednesday, April 23, 2014

Selamat Hari Lahir buat dak Nuha..



Hari ni genap 2 tahun masa berlalu meninggalkan kenangan di mana sebahagiannya tersimpan di sini..
Aku rindukan waktu itu..
Perit menanggung kesakitan..
Risau dengan segala kemungkinan..
Takut akan kehilangan..
Namun akhirnya.. diakhiri dengan kegembiraan..
Kehadirannya memeriahkan suasana.. menjadi kesayangan semua..

Kenangan yang bukan sedikit aku kongsikan di sini..
Biarlah ianya hanya kenangan yang terbaik dari yang terbaik aku paparkan di sini..




Buat Nur Nuha Husna..
Moga terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik dan solehah..
Ibu dan babah sentiasa di sisimu selain dari dak Kakak dan dak Adik..





psstt: dak Nuha masih lagi yang bongsu setakat ni.. belum nampak sebarang bayangan penambahan ahli keluarga.. tak tahu berapa tahun lagi nak K.I.V..




28 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

selamat hari lahir dak nuha syg..semoga membesar menjadi anak yg soleh & taat..

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi rabu

Rizziela said...

Happy Birthday Nuha..semoga manjadi anak solehah dan sentiasa berjaya dalam kehidupan :D

~ yus ~ said...

Selamat Hari ulangtahun ke 2 Nuha...:)

Mama Vogue said...

sama birthday ngan aunty la Nuha..!!
nnt kita celebrate sama ye..hihihi

Selamat Hari Lahir Nur Nuha Husna,
semoga menjadi anak solehah kebanggan mak & ayah

Rai Ourkizuna said...

happy birthday dak nuha~~

Knor said...

dah dua tahun...selamat hari lahir dik nuha..

ummiross said...

happy birthday Nuha..

Moga dalam lindungan Allah SWT sentiasa. Moga membesar menjadi anak solehah penyejuk hati ibu ayah.

:: idzwa :: said...

selamat harijadi nuha :)

Acik Erna said...

Happy birthday Nuha

Kira Sakura said...

selamat hari lahir Nuha Husna. moga jadi anak solehah yang berjaya dunia akhirat. amin

Fiza Rahman said...

Happy born day Nur Nuha Husna. Sebaya ngan qhalif. Smoga membesar sebagai anak yg solehah.

LydSunshine said...

Happy bday nuha. Dulu rasa mcm nak tunggu lama baru berusaha semula. Sebab sakit dan seksa sgt rasanya mengandung dan melahirkan. Tapi skrg dah lupa dah semua seksa tu dan rasa mcm rindu nak lalui lagi. Hehehe. Gedik kan.

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi nuha

Kesuma Angsana said...

happy birthday dak nuha, kelahiran yang menabmbahkan kecerian untuk keluarga kan.. peluk cium dari aunty KA yer

Sylarius Yusof said...

Selamat hari jadi Nuha :-)

paridah said...

salam kunjung balas..happy birthday nuha yg comel...

❤Kamsiah❤ said...

hehe..kanak2 ribena yg cergas dan petah...

Tihara said...

selamat hari lahir dak nuha
moga jadi anak yang cemerlang dunia n akhirat kelak :)

Jay Ar said...

Hepi bisday Nuha. Dak Nuha jangan bimbang tak lama lagi mama dan babah akan hadiahkan baby baru untuk adik...hehehehe..

Umie Artoqiemie said...

kemain duduknye hehe

Umie Artoqiemie said...

kemain tau duduknya.

selamat hari lahir. moga jd anak yg soleh, insyaAllah.

Puan Kutu said...

happy birthday nuha..semoga membesar sihat cemerlang dunia akhirat

Petak Bunga said...

o..ni budak yg sama birthday laki kita..

hensem, mcm laki kita..ha..haa

selamat hari lahir syg

Petak Bunga said...

eh patut cantik...mcm bini laki kita.

Aziela said...

Amiin, ya Rabbal Alamin.

Tinta Lana said...

Salam.

Kak lana lambat wish.. selamat menjadi anak solehah Nur Nuha Husna..

Moga dgn izinNYA, nuha panjang usia, dan ada peluang baca tulisan ibu nuha ni.. :)

Tinta Lana said...

Salam.

Kak lana lambat wish.. selamat menjadi anak solehah Nur Nuha Husna..

Moga dgn izinNYA, nuha panjang usia, dan ada peluang baca tulisan ibu nuha ni.. :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...