Followers Remaja Purba

Monday, April 21, 2014

Masa berkualiti bersama keluarga..



Kisah dihujung minggu bersama keluarga kecik aku..

Sebenarnya malam tu kitorang makan burger je..
KFC tu baki semalamnya.. dak Nuha baru nak makan bahagian dia punya..


dak Adik.. sambil makan sambil jeling-jeling nak main tab babah dia..
Bila ajak bergambar terus hilang senyum sengih dia..



dak Nuha.. suka makan sendiri takmo bersuap..



'peace'.. semua jari dikembangkannya..


dak Kakak..?
eemm.. nak makan dengan kawan-kawan kat rumah jiran depan rumah aku.. jiran aku ni meniaga waktu malam..
Lepas dah kenyang.. aktiviti membesarkan badan sambil layan tv.. sambil borak santai dengan hubby..
dak Adik pulak sambung main dengan dak Kakak kat luar rumah..
Cukup waktu.. babah dorang panggil balik.. masa untuk tidur..




psstt: Moga kita semua dilindungiNYA selalu.. insyaAllah..




29 comments:

ZazaMyMoon said...

sesekali lepak rumah makan2 guling2 tgk tibi anak beranak mmg best kannn.. x bnyk modal kena keluar heheee

Nurzakiah Hanum said...

salam dan singgah pagi

t.a.t.a said...

4-piece tu sayang. hahaha.

Cho Zila said...

duk rumahpun best kalau kena gayanyer... kat kawasan rumahnipun der orang berniaga ... selalu makan kat situ sebab harga murah...

Aziela said...

Seronoknya dapat peaceful moments macam tu.

norhidana miswan said...

ayoook terliur acik nengok dak nuha mkn ayam kefci tuh...

best lah kak kejiranan kt sana rapat... takde lah ktie risau anak kite main ngn sapa2

Ema Johari said...

memang indah bila masa dihabiskan bersama keluarga.

Rizziela said...

kalau makan sendiri semua makan x per ... anak sy main ajer lebih..habis nasi bersepah satu meja makan tu

❤Kamsiah❤ said...

itulah masa berkualiti bersama anak2...melayan dia org..

NM03 said...

hehehe... kiut! semua jari kembang

Rai Ourkizuna said...

tekun dak nuha makan..makan pun comel.. hahaha..

Kira Sakura said...

kakak dah besar. dah boleh berdikari sendiri hihihi

Jay Ar said...

Alhamdulillah...sekurang-kurangnya kita masih ada masa kualiti untuk keluarga. Sebahagian mereka yg kerja syif pula tak ada masa kualiti bersama keluarga kerana masa kualiti mereka adalah untuk pelanggan....

JunAina said...

Masa inilah nak layan anak2 dah besar esok masing buat hal sendiri kita terkebil2.

JunAina said...

Masa inilah nak layan anak2 dah besar esok masing buat hal sendiri kita terkebil2.

Kakzakie said...

Memula kembang semua jari tak lama lagi pandai keluar dua jari kan Nuha...:)

msredcheesecake said...

kalau dapat selalu camtu best kan...kita ni sibuk urusan dunia je...

Tihara said...

comel nya makan sambil jeling2 gitu :)

memmet lenggeng said...

Burger pun sodapp..yang penting happy

Daddy Ziyyad said...

makan yg simple2 pun takpa...yg penting, bonding dgn family tu kan...:)

Pha Is said...

berseleranya makan.. bagus la..

n O e s u h a i m i said...

bukan main lagi Dak Nuha...dah pandai makan sendiri...sedap sangat la tu

Diana Rashid said...

kalau duduk rumah dengan semua ahli keluaga ada lagi best kan dari jalan2 kat luar..

نورعيم said...

dah besar dak Nuha ye. lama sgt xjegnuk blog. huhu.

Nora Karim said...

pandainya nuha makan sendiri... hehehe cute pulak tgk...

LydSunshine said...

Bagus dak Nuha sebab nak berdikari. Siap peace semua jari. Hehehe. Lawak dak Nuha ni.

QasehnyaRania said...

bagus dak nuha.nak makan sendiri ye..
berdikari :)

Mar Mansor said...

saya suka duk umah sambil guling2 dengan anak..
bila tengok gambar nuha teringat pulak kat anak sendiri yang tak mahu disuapkan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam k.aizamia3 ..

hihi..sampai kembang2 jari buat peace yer..
sedapnye..lebih2 lagi mkn ramai2 1 family..
:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...