Followers Remaja Purba

Thursday, April 24, 2014

Menyambut Hari Lahir dak Nuha..



Kisah semalam..

Walaupun sederhana dan tak semeriah mana.. hanya family pengasuh dan nenek sedara yang dijemput tapi tetap meninggalkan kenangan manis buat kami..
Plan asal nak sambut kat rumah MIL tetap akan diteruskan malam esok.. kembang lagi mak budak jawabnya..




Sebahagian kecil moment bersama dak Nuha..

 Kita suruh dia posing bergambar, dia pulak amik gambar kita..



Udang goreng tepung..
psstt: dalam FB aku boleh salah letak caption 'sotong goreng tepung'.. huhuhu..


Menu yang mudah dan disukai anak-anak..


Dak Nuha dah tak sabar nak makan..


dak Nuha bersama dak Adik..



Kek bukan tajaan dari King's

Kek biasa tapi aku suka 'minion' tu.. kehkehkeh..


 
Birthday Girl yang takut nak tiup lilin..



Sebenarnya aku tak pernah beli kek yang ada gambar bagai ni..
DAN..
Gambar semasa makan lupa nak amik..







psstt: Esok hingga Isnin aku akan bercuti rehat menguruskan beberapa perkara berkaitan keluarga sebelah aku..




18 comments:

ZazaMyMoon said...

janji dpt potong2 cake kan Nuha ;-)

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi singgah pagi khamis
have a great day :)

Knor said...

gembiralah dik nuha..

ke org keliling tu yg lebih teruja,sebenarnya...hehe

Pha Is said...

waa.. hepy besday buat dak nuha.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah.. :)

Ema Johari said...

happy birthday nuha..semangatnya badan dia....

Aziela said...

Wa....sweetnyaaa Nuha pakai gaun. Dah besarr dah yer..hehehehehe

UmmuAidan-Arissa said...

comel kek besday dak nuha tuh..sambutan kecik2 pun ttp jugak bermakna buat mrk kan..:)

lieyalatif said...

comey kek...sonok dpt potong kek ramai2...menu kfc tuu mmg sinonim kalo sambut besdey kan heheheeh

pic nuha penggang phone tu comel...dah mcm die berselfie plak heheheheeh

Tihara said...

alhamdulillah,
comeynya dak nuha,
entry ni akan jadi kenangan manis
bila dia dah besar nanti kan :)

Petak Bunga said...

org tua dah x smbut..hhuhu.. ingt nk tumpng birthdy nuha

Kakzakie said...

Alahai auntie tertinggallah sayang.. Happy belated birthday. Sekarang auntie mesti ingat sebab Nuha punya birthday sama dgn anak sulung auntie tapi dia dah 18 tahun:)

Org yg cekal, berani, selalu jadi ketua, kalau bertanding jarang kalah paling tidak pun dapat no. 3, suka membaca tapi kalau tidur tak boleh diusik itulah anak auntie yg sulung. Agaknya Nuha sama kot:)

Jay Ar said...

Hepi bisday Nuha....

n O e s u h a i m i said...

suka lah dek nuha tu....mesti dia suka tengok kek tu....

t.a.t.a said...

Minion tu nampak 3D. Lawa!

:: Cik Viva :: said...

Hepi besday Nuha..sempat selfie tu

msredcheesecake said...

HB Nuha.... kek minion tu pilihan mak ke pilihan nuha? hhee

Chic Na said...

kiut sangat kek tu.. nak makan pun sayang.. huhu..

Puan Kutu said...

maknanya akan ada lagi sambutan utk nuha..kek comelsecomel besday girl..kfc mmg menu paling best utk n mudah tuk besday

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...