Followers Remaja Purba

Thursday, April 3, 2014

SELAMAT HARI LAHIR AYAH..




Hari ni..
03 APRIL 2014 bersamaan 03 Jamadiakhir 1435H 
Genap 58 tahun usia ayah..

Ayah seorang yang pendiam.. tak banyak cakap.. 10 patah aku cakap, sepatah je ayah balas..
Ayah memang penyabar orangnya tak pandai nak marah-marah..
Ayah memang cool dan pendengar yang setia dan sebab tu aku lebih suka meluahkan perasaan dekat ayah berbanding mak..
Ayah tak pandai nak tunjukkan kasih sayang beliau tapi aku tahu ayah sayang anak-anaknya..
Pernah bila aku tak sihat, ayah sanggup pandu motor bawa aku pergi jumpa doktor pukul 2 pagi.. Masa ni kami belum ada kereta..
Hidup kami sederhana.. tak mewah mana tapi Alhamdulillah semua sempurna untuk kami..

Terima kasih buat ayah kerana bersusah-payah membesarkan aku..
Terima kasih buat ayah masih sabar dengan keadaan semasa keluarga kita..
Terima kasih ayah.. terima kasih ayah..
Walaupun aku tak mungkin bagitahu pasal blog ni tapi ketahuilah ayah.. along sayang sangat-sangat pada ayah..





Selamat Hari Lahir AYAH..
Moga panjang umur.. dimurahkan rezeki.. sihat serta kuat dalam melayari kehidupan seharian..





psstt: Rindu kat ayah..
last psstt: Sambil menaip menahan airmata dari gugur ke pipi.. kenalah cover.. kang ada pulak tanya kenapa..



Maaf.. pembetulan telah dibuat.. bukan 4 tapi 3hb. Terima kasih pada blogger HainomOkJe..

8 comments:

Kira Sakura said...

selamat hari lahir untuk ayah akak. pastinya ayah akak seorang yg sangat hebat :)

Sylarius Yusof said...

Selamat hari jadi buat ayah akak :-)

Biasanya, ayah ni memang sayangkan anak-anaknya. Cuma dia tak suka nak tunjukkan jer.

:: idzwa :: said...

SELAMAT HARIJAD AYAHHH :)

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari jadi uncle

hainom OKje said...

3 April ke 4 April AA?.....
Hepy bezday buat ayah....untungnya ayah masih dapat menghirup udara sehingga usia ini.....kita belum tau lagikan AA...

Rizziela said...

Happy birthday Ayah

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat pakcik juga
smga panjang umo dan sntiasa dimurahkan rezeki.aamiin

Pha Is said...

selamat hari lahir buat ayah kak aizamia3.. semoga panjang umur dalam mentaati Allah..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...