Followers Remaja Purba

Friday, July 11, 2014

Sahur pagi tadi..



Setakat ni Alhamdulillah.. takde masalah nak mengejutkan dak Kakak dengan dak Adik untuk bersahur..
Berselera je dorang makan.. tapi makan dalam jumlah yang sedikit..
Biasanya lingkungan 5:15am dah selesai bersahur.. tapi masih lagi dok bertanya..

'Ibu.. ibu.. boleh makan lagi tak..'

Ada je yang dorang nak rasa nak makan.. Tapi bila disuruh minum air masak.. sangatlah liat..





Target aku 1 liter tapi aku hanya berjaya minum 500ml air masak..




Kesukaan dak Kakak..
Tengok jam.. 'oh.. sempat lagi ni ibu..'

Kalau pekena dengan coklat ni sedap ni kan.. kehkehkeh..






psstt: Moga doa dan bantuan buat mereka di GAZA mampu menyelamatkan mereka dari kekejaman Israel.. Kita tak sanggup nak lihat kepayahan kesusahan mereka.. mereka apatah lagi.



14 comments:

ZazaMyMoon said...

bagusnyaa tak susah bangun sahur.. yang penting diorang nak bangun & makan ;)

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrr cicah coklat!

saniah ibrahim said...

bagusnya anak2 aizamia suka makan bila bersahur...bukan senang nak bagi budak2 makan sahur ni.

Aziela said...

Kat rumah mak akak, pukul 5 baru nak start makan. Memang betul akhir waktu punya....

Kakzakie said...

Senang kalau kejut macam tu. Anak dara kakak tu kadang mata pejam kakak suap walau dah besar...

eMMe said...

wow sahur dengan stoberi, kellasss... mmg la.. awat tak standby nutella mama... heeee~

Selamat berpuasa mama n famili...

Cik Asma BLuppy said...

amboii. sahur strawberry. omputihh ni. haha

Daddy Ziyyad said...

perghhhh..sahur makan stroberi! hahaha

Rai Ourkizuna said...

memang western sungguh sahur makan stoberi ni..hehehe..

uncle gedek said...

bekas air tu sama macam uncle punya...!

ejulz said...

selamat bersahur..

amin. semoga mereka dilindungi..

Jemput Join Jika belum join.. "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

anajingga said...

Alhamdulillah kita masih berpeluang menunaikan ibadah puasa tahun ini, salam Ramadan kunjungan di hari ke 14..

UmmuAidan-Arissa said...

hehehe..l liter tuh bagusnya..sy yg breasfeed nie pun boleh kira berapa gelas jer minum dr berbuka..kalau minumlebih sket waktu sahur kangasyik nak terkuciljer..cuaca sejuk sket..:)

Kira Sakura said...

mesti dorang seronok bangun sahur kan hihihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...