Followers Remaja Purba

Saturday, March 8, 2014

Majlis Khatam Al-Quran, Marhaban dan Pernikahan Adik Hubby



Tarikh Kenduri pada 01 - 02 Mac 2014..



JUMAAT..
  • Walaupun Jumaat lepas aku balik awal tapi malam baru sampai rumah MIL disebabkan hubby agak lewat balik kerja..
  • Sesi pertama.. mandi bunga bagi adik perempuan hubby..

Mak Budak pulak yang gedik over nak join mandi..


Dua orang adik hubby..  Fendy dan Echah yang akan naik pelamin pada hari Ahad..


Mala.. adik ipar hubby..

  • Kemudian sesi seterusnya.. tepek inai kat jemari pengantin..
  • Aku pun turut sama.. lagi sekali mak budak gedik over..

Adik hubby..


Adik ipar hubby..



SABTU:
  • Sabtu pagi diadakan Majlis Khatam Al-Quran dan Marhaban..



Dak Nuha turut menemani di situ..


Pulut kuning buat kedua-dua adik hubby..


my MIL..



Giliran FIL pulak..



'Anak sape ni.. mak dia mana..' dak Nuha je dok menempel kat situ..
Huhuhu.. masa ni aku tengah sibuk ambil gambar.. tapi dak Nuha memang cool, tak meragam..




Sebelah Petangnya..

Dah sampai perkarangan masjid untuk majlis pernikahan..


Akhirnya..


Alhamdulillah selesai majlis pernikahan ini..


Bersama keluarga sebelah pihak lelaki..


Family hubby..
SIL dan hubby je takde dalam gambar ni..


Tahniah buat Echah dan Lan..
Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.





psstt: Bersambung..




3 comments:

Knor said...

alhamdulillah.

Pha Is said...

pergh... siap ada mandi bunga..

amirah said...

selamat dah...moga kekal smp ke syurga..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...