Followers Remaja Purba

Sunday, March 9, 2014

Kenduri kahwin dan menyambut menantu di rumah MIL



Kenduri pada 01 - 02 Mac 2014.. sambungan dari SINI..


AHAD..

Pelamin yang dihias indah dari Andaman Sirih Persona..


Ketibaan kedua-dua pasangan pengantin..

Where's the Flower Girl dak Nuha..?
Aku tahu ramai yang tunggu aku update pasal dak Nuha..
Next entry ye.. ada kisah disebalik ke mana hilangnya dak Nuha..
Frust..? hehehe.. rileks je..



Adik perempuan hubby.. Echah dan pasangan..


Adik lelaki hubby.. Fendy dan pasangan..

  • Sesi menepung tawar..? masa ni aku dok layan mak, ayah dan family atok sedara aku yang datang meraikan majlis perkahwinan adik-adik hubby ni..


Kedua-dua belah pihak ketika makan beradab..
Menu..? next entry jugak..

Gambar yang banyak buat aku rambang mata nak pilih yang mana satu..




DAN.. special request dari pengantin..



Inilah dia kedua-dua pengantin yang diraikan..
Berbaju putih tu abang hubby..



psstt: Bertambah lagi 2 orang menantu MIL.. tinggal sorang je lagi adik hubby yang single but not available.. hikhikhik..

last psstt: Bersambung..




4 comments:

ewanthology said...

semoga berbahagia dunia dan akhirat.

Knor said...

tahniah buat mereka..

moden pakaian pengantin lelaki..

t.a.t.a said...

Mcm muda je lagi pengantin tu.

Pha Is said...

owh.. dua pasangan.. patutlah macam meriah semacam je.. hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...