Followers Remaja Purba

Friday, March 14, 2014

Dalam Kad kata adik yang kahwin..?




Ni kira entry penutup bagi Kenduri pada 01 - 02 Mac 2014.. sambungan dari SINI..


  • Sebelah malam hari Sabtu 01 Mac 2014 tu, takde aktiviti melibatkan kedua-dua adik hubby..
  • Cuma ada makan-makan jelah.. Char Keoy Teow..
  • Hubby lah tukang masaknya, pakej lengkap dengan dapur memasak..
  • Eh!Baru perasan.. camane takde sekeping pun gambar hubby tengah memasak CKT ek..

 


Inilah penyebabnya..

  • Atas permintaan aku, SIL melayan kerenah gedik aku.. dapatlah try cuba test baju kat Andaman Sirih Persona untuk sesi bergambar kat pelamin..
  • Walaupun agak lewat bagi sesi bergambar tu tapi berbaloi dengan hasil kerja tangan SIL.. memang ohsemlah malam tu..
  • Siap ada kompang bagai.. fuh.. memang gediklah mak budak masa tu..

Tu dia.. mak budak yang terlampau..


Pelamin yang sebenar..


Hubby sekadar melengkapkan jalan cerita.. aku yang beria-ia..


Cantikkan.. puji diri sendiri..



Bersama Family MIL yang sporting malam tu..


ops.. dak Nuha dah geram tengok kami tak layan dia..


Bersama dak Kakak, dak Adik dan dak Nuha..






psstt: Esoknya kena bahanlah kitorang.. 'selamat pengantin baru..'

psstt lagi: Sebahagian kecik moment yang indah kuabadikan di sini..

last psstt: Terima kasih buat semua beri peluang pada kami malam tu..






20 comments:

ZazaMyMoon said...

kompius dibuatnya..
pengantin lama mcm sama glems je dgn pengantin baru hehhe

Nurzakiah Hanum said...

happy family

❤Kamsiah❤ said...

takpe..amik berkat seri pengantin baru..:)

che mid said...

Wah, lepas tu pinjam bilik pengantin utk malam pertama??? ha ha

norhidana miswan said...

muahahah,,, mmg blh bt org copius... mana 1 pantin nyer nih kan, tumpang sekaki lah yek kak... mentang2 ada peluang kn

ewanthology said...

dapat jugak mengenang kenangan manis waktu dulu dulu

Rai Ourkizuna said...

selamat pengantin baru kak.. untung anak2.. dpt tengok mak ayahnya bersanding lagi..kikiki..

Tihara said...

Wauu bersanding lagi
Suwittt :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sporting betul lah hubby Aiza... Masih berseri lagi dgn gain pengantin tu ye ;)

UmmuAidan-Arissa said...

Memang berseri lah mak budak ngan baju tuh..sesuai tul ngan pelamin yang memang sy pun suka nengoknyer...
psstt..siap ade lakonan jugak tuh...heheheh

YanaUjang said...

kemaennn lagi kan...throwback kekdahnya...hahaha tiba anak² menyelit..eh eh.. :p

HeNRieTTa JoSe said...

eeeh sporting nye 'pengantin baru'...alaaa kena bahan pown...bahan bahan manje...hehehe...akak tetap gojes taw...

Khai♥Rin : anies said...

erkkk...nak ucap slmt pengantin baru ke selamat pengantin lama ni ;-)

Kakzakie said...

Kakak suka gambar yg last tu tapi itulah patut abah budak pun pakailah kot ke apa bagi matching... kalau tak boleh frame utk family... dah cantik tu..

amirah said...

uiyoooo...lawanya mak budak ni...phewittt...cun cun cun..

paridah said...

salam kunjung balas...cantiknya pelamin...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. walaupun pengantin lama tetap nampak cantik dan berseri.. :D

Mimi Azirah said...

Pengantin lama tetap nampak berseri

Pha Is said...

tudia.. jadi pengantin baru..

Cik Puan Fadli said...

ohoiii..tingin nak naik pelamin lg skali keee...hik!hik!...btw, ohsem kot kaler pepel..i suka....tp i kawen dulu kaler biru firus...hehehe.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...