Followers Remaja Purba

Friday, February 28, 2014

Jangan meragam over sangat kat atok dengan wan ye sayang..




  • Aku takdelah sibuk mana tapi yang buat aku terasa sibuk sebab aku tak packing lagi keperluan family kecik aku untuk bawak balik kampung malam ni..
  • Masih berkira-kira nak bawa apa.. itu.. ini.. begitu.. begini..
  • Nak kata banyak bukan nak balik sampai seminggu lamanya tapi aku lebih suka keperluan tu biar lebih jangan kurang..
  • Senang.. tak menyusahkan pihak lain..


dak Nuha tengah tak sihat.. dahlah hujung minggu ni semua orang sibuk..
Jangan meragam over sangat kat rumah atok dengan wan ye sayang..






psstt: Camanelah agaknya ragam dia time jadi flower girl nanti..





25 comments:

msredcheesecake said...

nanti dah jumpa kazen dia nuha sihat lah tu...hheee... harap2 camtu lah...

:: Mrs.Eady :: said...

semoga dipermudahkan semua nyer..

Cik Puan Fadli said...

x sabar nak tgk dak nuha jd flower girl..hik!hik!...get well soon syg...

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi jumaat

t.a.t.a said...

Okay, insyaAllah tak. Nuha will behave herself.

Rizziela said...

Dah jumpa kawan2 nanti lupalah tu dia x sihat..mesti happy

UmmuAidan-Arissa said...

salam ai,
sori baruade kesempatan nk dtg sini..
ujung minggu nie yer kenduri..dak nuha jd flower gal lg yer..mesti comel giler tak sabar nak tengok nanti...hehe..selmat balik kg...

Chot said...

Terlebih happy nnt balik kg ok kot dia.
Selamat balik kg.

Kakzakie said...

Cepat sembuh sayang. Nak jadi flower girl macamna kalau tak sihat.

Aiza jgn lupa ambik gambar flower girl tau:)

ummiross said...

atok dan Wan mesti seronok..

amirah said...

insyaAllah sihat lepas ni...moga semuanya lancar smp hr kenduri ye ai

Queen Teratai said...

wah.. nuha nk jd flower gurl eh.. mesti comellll je dia...

aTieYusof Family said...

moga semuanya baik2 je kt kampung ye.. insyaAllah dak Nuha good girl :)

norhidana miswan said...

lama jgk tuh kt kampung... moga2 ok lah tu dh jmpa kwn2 nnti kt sana kan

manja lara said...

Salam Jumaat.. first time sempat singgah hari ini! Wah.. seronok nak bace entri yang lain.

Norhasniza Khalid said...

comelnya anak.. :)

Pha Is said...

dak nuha jadi flower girl..? waa.. smoga cepat sembuh yer..

ewanthology said...

flower girl? mesti cantik nuha pakai gown ye nnt

Puan Kutu said...

Insyaallah nuha budak baik..takdenya nak meragam..manja sikit2 tu biasalah

Gee Lion said...

InshaaAllah, saya doakan dia baik2 aje..(:

aTieYusof Family said...

Salam ..singgah Isnin pagi :)

Kesuma Angsana said...

sian dik nuha, GSW yer...msti comey jd flower girl kan !

Pha Is said...

psstt.. masih sibuk nmpaknya... hehe

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

PearlVelvet SueQys said...

suka tgk gambar adik nuha ni !

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...