Followers Remaja Purba

Friday, March 7, 2014

Membalas kunjungan rakan-rakan..


  • Tiada apa yang dapat kuucapkan selain terima kasih kepada anda semua kerana sudi singgah di teratak mak budak a.k.a remaja purba ni walau tak berupdate sejak Jumaat lepas..
  • Masih tercari-cari masa yang sesuai untuk update apa yang dah berlaku..
  • Sementara tu, aku nak start enjin dan jalan-jalan singgah ke teratak korang..
  • Kita jumpa nanti ye..




psstt: Semalam sesak teruk di kedua-dua arah Federal Highway berhampiran susur Subang Jaya akibat sebuah lori terbakar.. yang dah terbakar tu, terbakarlah kan nak buat macam mana.. yang tak menahannya kenapa nak perlahankan kenderaan semata-mata nak lihat keadaan lori tersebut..





11 comments:

Cik Puan Fadli said...

rakyat malaysia kan prihatin...hik!hik!

Nurzakiah Hanum said...

good moning

t.a.t.a said...

yes, sharing the sadness. sharing is caring kan?

:: Mrs.Eady :: said...

:)

NM03 said...

aku tunggu citer mu.. sila hapdet laju2


depa teruja tgk api noks, tak penah tgk api tinggi mcm tu kot. hehehe

ZazaMyMoon said...

typical malaysian.. langgar bumper to bumper pn boleh jammed seluruh alam.. pffttt

nway Happy working ya mak budak! =)

aTieYusof Family said...

Welcome back...
biasalah rakyat Malaysia kekadang terlebih prihatin..tapi masalahnya menyusahkan pengguna lain...hehe

Khairul Bariah said...

salam, bw dan jalan2 sana sini, tersinggah sini dan follow...
emm biasa lah rakyat malaysia terlebih prihatin, kdg2 ada accident sebok dok tgk tetiba dia pulak yg teraccident, meninggal..mcm2 :)

Kakzakie said...

Aduh... lambatnya nak tunggu gambar pengantin dan flower girls keluar:)

Nurfaezah Abdullah said...

fae pun baru panas enjin nak bw puas2 hehe

Pha Is said...

welcome back.. hehe

ala, biasa la tu kak.. orang malaysia ni mmg suka tengok orang.. tapi suka tengok je la.. hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...