Followers Remaja Purba

Saturday, March 29, 2014

Terapi minda di Mega Home 2014 Electrical & Home Fair at Setia City Convention Centre



MEGA HOME 2014: ELECTRICAL AND HOME FAIR


Tarikh: 28 - 30 March 2014.
Masa: 11 pagi - 11 malam..
Tempat: Setia City Convention Centre (SCCC)..



  • Kali ni terapi minda diteruskan di Mega Home 2014: Electrical and Home Fair, Setia City Convention Centre..



Ada dua laluan masuk utama di SCCC ni..


Dalam SCCC ada ni..
 
















 Antara gambar yang aku sempat ambil..



  • Dekat bahagian Electrical Fair aku tak ambil gambar.. masa tu mood terapi aku baru nak warm up.. tak teruja sangat.. lagipun ada je yang ajak singgah promote barang dorang.. aku senyum sambil angkat tangan.. kekonon feeling taknak tergodalah kan..


 Ok cukup terapi minda kat sini..
Masa untuk balik kampung ambik dak Kakak dengan dak Adik..




Tapi sebelum tu..

 Nuha.. pandang ibulah..


Ada promoter kat dalam tu sangka dak Nuha boboy.. kehkehkeh..





psstt: Esok hari terakhir cuti sekolah sebelum sesi persekolahan bermula.. rutin harian akan kembali sibuk lebih dari biasa..





6 comments:

ewanthology said...

masa nk masuk rumah baru dulu mmg rajin pegi expo mcm ni.... skrg dah tak lyn sgt dah..huhu

Pha Is said...

hahaha.. tergelak baca "harga muntah" tu.. hahaha

Nad MamaZN said...

sabtu pi setia city mall
dah sebelah-sebelah dah tu, ehehe

nayli bulan 12 ni 3thn
skrg nak 2thn3bln
:)

saya plak dok rantau panjang
setia city mall/setia city park tu tetiap mggu ada je kot peginya haha!

Fiza Rahman said...

Harga muntah tu...kahkahkah...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. baru tahu ada harga muntah juga tu.. tengok barang-barang tu terapi minda..boleh juga jadi terapi mata..

acik idah said...

Harga Muntah??? hehehe.. macam2 aaa... jangan pengunjung yang muntah sudahh... :D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...