Followers Remaja Purba

Monday, March 10, 2014

Kisah di Belakang Tabir Kenduri di rumah MIL..



Kenduri pada 01 - 02 Mac 2014.. sambungan dari SINI dan SINI..



AHAD..

Sentiasa tersenyum walaupun penat dok layan kerenah dak Nuha..


Sempat menyanyi sementara nak tunggu pengantin tiba..


Antara menu makan beradab yang disediakan oleh hubby yang dibantu oleh akak sepupu di dapur..

Udang galah masak butter..


Ikan masak 3 rasa..


Ikan masak stim..


Sotong goreng tepung dan sayur tauhu..




Manakala yang ini sebahagian dari team 'I am Penanggah'..




Ingatkan pengantin je dok berkaca mata hitam atas pelamin..


Memasing dulu slim.. sekarang hilang dah 'six pack'..


Pengantin bersama akak ipar dari Terengganu..


Pengantin bersama mak budak a.k.a remaja purba..


Bersama pemilik Andaman Sirih Persona..


Akak sepupu yang ohsem dan happening..


Keluarga besar family MIL..
Masih tak lengkap lagi rupanya gambar ni.. cucu-cucu MIL takde..


Dah nak selesai majlis dak Adik baru mencari makanan..







Mana flower girl..?




  • Gara-gara dua malam berturut-turut dak Nuha tak cukup tidur.. meragam tak sihat.. inilah jadinya..
  • Ketika orang tengah sibuk dan sehingga majlis dah nak selesai baru dak Nuha bangun..
  • Punya lama dia tidur.. dan takde sekeping pun gambar kenangan dak Nuha bersama pengantin..
  • Lagi menarik.. gara-gara aku lupa nak charge bateri cik Nikon, tak dapat nak ambil gambar dak Nuha atas pelamin.. uwaaaa.. kecewa + frust sekejap..




di Photo booth.. ehsan camera adik ipar..
#Muka budak baru bangun tidur..





psstt: Akhirnya lengkap sudah kenduri di rumah MIL..

last psstt: ops.. ada lagi.. kenduri sebelah pihak lelaki di Rawang pulak menanti.. dan juga kisah pengantin lama naik pelamin.. saling berkait masa kenduri ni..




9 comments:

Petak Bunga said...

selamat pengantin baru kat pengantin baru ye.

makchaq said...

Sian Nuha... maknya je lebih.... tak cukup bergambar.. siap berinai...

Cho Zila said...

nampak meriah sesangat.. geng penanggah kemain lagiler yerk.. alahai kesian dah nuha tau... memang frust kalau ler kita tak dapat nak ambik gambar masa kenangan istimewa ni...

JunAina said...

Alahaiiii atas lantai gitu je baring tapi sejuk je panas2 ni tu yang best. Meriahnya kenduri...

msredcheesecake said...

Gagah belaka penanggah nya...hhee...congrats buat BIL n SIL

Pha Is said...

sorang duduk atas tong gas, sorang lagi terlentang.. penat bebenor nampaknya..

Daddy Ziyyad said...

Udang galah masak butter tu yg paling menarik minat saya!

Kakzakie said...

Ala... terkilan kakak nak tengok flower girl montel... kesian dia tak cukup tidur..

m.u.l.a.n said...

udang galah......!!!!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...