Followers Remaja Purba

Thursday, March 20, 2014

Birthday Firdaus adik sepupu Dak Nuha..





Malam tadi.. SIL buat makan-makan di rumah MIL sempena birthday anak beliau..




Ain Syuhadah yang sulung.. Firdaus yang bongsu..
Selamat Hari Lahir buat kedua-dua mereka yang berkongsi bulan kelahiran..



Ketika ini.. kami dalam perjalanan menuju ke rumah MIL..


dalam kereta.. menangis kena sakat..


Gambar kek je..? Menu yang lain..?
Masa ni kami lewat sampai, so tak sempatlah nak join..
Waktu makan pun lepak borak gossip kat dapur..



dak Nuha cukup suka kopek kulit bawang..


Bersih licin kulit bawang tu buat..






psstt: Bulan depan turn dak Nuha pulak..

last psstt: Hari ni keputusan SPM keluar.. Tahniah buat yang berjaya.. kepada yang kurang berjaya, jangan putus asa.. masih ada peluang untuk terus berjaya..




21 comments:

NM03 said...

nuha, kemain memek muka masa kopek bawang tu.. geram tahu!

Muhammad Taufiq said...

Singgah sini, dah lama tak terjah sini =)jemput singgah blog awksweetgitu.blogspot.com =D

Support each other =)

t.a.t.a said...

Tekunnya mengupas bawang.

Khai♥Rin : anies said...

bakal chef terkenal nnt tu...aminnnn

Kesuma Angsana said...

hehehe.. baca n3 ni part dak nuha jugak yg plg cute sekali !

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hepi besday firdaus dan syuhadah...
Tak pedih Mata ke dak nuha oiiii ;)

Rai Ourkizuna said...

moncong moncong mulut nuha kupas bawang.. haha..

nuha pakai baju bee ye kak..?

norhidana miswan said...

omel baju dak nuha tuh... tak pedih mata ke dia kak kopek bwg tuh

:: idzwa :: said...

amboiii comel nyerrr yg kopek bawang tuh..hhehe.e..

@na said...

tak nangis pulak nuha kopek bwg tu...hehehe

Ujie said...

tahan lak mata tu tak pedih..:)

Daddy Ziyyad said...

anak saya ada baju sbijik macam dak Nuha!

Cho Zila said...

senang yerk keje sebulan dua orang sekali besday... happy birthday...

diana said...

besar nanti mesti pandai masak Nuha nih..heheh

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka. Tak pedih ke mata kopek bawang tu ☺

Knor said...

Tak pedih ke mata tu....happy birthday.....

Jay Ar said...

Mengapa kupas bawang dengan wajah seserius itu..pedih mata ke..??

LydSunshine said...

Nak pinjam dak nuha kejap, nak mintak tolong dia kupas bawang. hehehe... Ada ciri2 orang yg pandai memasak tu nanti.

UmmuAidan-Arissa said...

Bagusnya dak nuha nie ..blh diharap kopek bwg tuh..tak pedih mata ker? hehe

Pha Is said...

hepy besday buat mereka berdua..
ala, kesiannya muka kena sakat. hehehe

ros_reeza said...

alahai, nape nangis tu ..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...