Followers Remaja Purba

Tuesday, March 18, 2014

Setahun kot aku tunggu.. alih-alih terlepas jugak..




Permulaan tarikh 17 Mac 2009..
  • Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba dibangunkan di mana hanya berkisar kesihatan dak Adik..
  • Masa tu tumpuan hanya pada dak Adik yang sangat-sangat memerlukan perhatian aku dan hubby, dalam masa yang sama tidak mengabaikan dak Kakak..
  • Jatuh bangun aku dan keluarga kecik aku berada di dalam blog ini..
  • Namun ingatan dari hubby aku lekatkan di kepala seterusnya dihati.. 'hanya sebahagian kecil aku abadikan di sini.. yang manis-manis je di sini..'
  • Coretan yang masam pahit kelat aku tolak ke tepi walau ada jugak terlepas satu dua di sini..


 Kini.. 17 Mac 2014..
  • Sejak Tahun (Naga) 2012 dak Nuha lebih banyak mendominasi blog ini.. hampir menenggelamkan dak Kakak dengan dak Adik..
  • Banyak moment indah anak-anak aku abadikan di sini yang adakalanya bila aku baca balik, tersenyum sendiri..
  • Kini dah 5 tahun usia blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba ni..
  • Rakan-rakan alam maya yang aku kenal hingga ada sebilangannya berjumpa di dunia realiti membuatkan aku sayang kamu semua..
  • Terima kasih buat kamu semua kerana masih sudi jenguk singgah blog Mak Budak ini..




psstt: Setahun kot aku tunggu.. alih-alih terlepas jugak nak update kenangan pertama kali wujudkan blog ini..





13 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Happy anniversary 5 tahun utk blog aiza... Lama ye aiza berblog ;)

Amanda Suria said...

Happy anniversary dear.....

Nurzakiah Hanum said...

Happy anniversary

Acik Erna said...

Selamat menyambut ulangrahun yang ke 5.acik pun lupa..acik pun mula tahun yang sama kot

HeNRieTTa JoSe said...

Dh lma thun...tahniah....

HeNRieTTa JoSe said...

Dh lma thun...tahniah....

Cik Puan Fadli said...

5 thn dah noooo...lama giler kot!...klu blog lama i x delete, dah seusia blog u laa..well, teruskan menghupdate...walaupon i x komen, i tetap baca..hehehe..

Aziela said...

Wah, happy anniversary. Teruskan blogging yer

Kesuma Angsana said...

lama dah berblog yer.. tahniah !

Petak Bunga said...

cuba jugak elakan negatif pos kat blog..
tp kita manasia..
:)

Pha Is said...

selamat menyambut ulang tahun blog yg ke-5.... saya masih belum sempat bertemu dengan 3 beradik tu.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

tahniah! teruskan berblog!

Kujie said...

tahniah.. dah 5 tahun

catatan kita tengan anak2 ni..bila diimbas, mmg jadi leka membacanya

tak salah tulis ttg anak2 , cuma ada sempadan je

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...