Followers Remaja Purba

Thursday, October 24, 2013

Babah dak Nuha beransur baik..


  • Semalam aku cuti, tak berani nak tinggalkan hubby sensorang kat rumah.. takut jadi macam sebelum ni..
  • Lepas buat medical check up.. dengan bertemankan dak Nuha, kami terus balik rumah family hubby..
  • Balik ziarah orang tua..
  • Berlama-lama jugaklah kami kat sana..
  • Tak menahan siap bawak balik bekal dari rumah MIL..



 
Kari Ikan Jenahak.. part kepala aku sambar bawak balik..
Dah upload baru perasan gambar ni terbalik..


Baru nak lena dah sampai rumah atok..
Baru nak lena lagi dah sampai rumah..
Sudahnya mengamuk jelah dia sebab tak cukup tidur..





psstt: Alhamdulillah.. pagi ni perkembangan hubby semakin beransur baik..

last psstt: Terima kasih pada yang bertanya dan mendoakan kesihatan beliau..




12 comments:

makchaq said...

Salam
Lan tak sihat ke?
Semoga dah OK hari ni. Kirim salam kat dia dan cium budak mengamuk tu b.p

Kakzakie Purvit said...

Allahu robbi... ujian-ujian yg tak terduga Ai. Kakak kadang terfikir negetif pulak sebab en suami Ai kan berniaga bimbang ada yg tak senang. Kena berhati-hati dik, hospital pergi tapi alternatif lain kena cari juga sebab dah 2 minggu on-off demam.

Dah panjang rambut Nuha.. dia masih tak faham lagi Ai..

Pha Is said...

"Kari Ikan Jenahak.. part kepala aku sambar bawak balik..
Dah upload baru perasan gambar ni terbalik.."

mcm pantun je.. hehe

Anum said...

semoga dah ok ek

Adriannasyaz said...

Snggah ptg..comey baby minum botol tu..heee..ada kari lebih x? :D

asyifamustaffa said...

dah sihat...alhamdulillah...

norhidana said...

moga hubby akak cpt sembuh....

Ann Ishak said...

semoga cepat sembuh

Unknown said...

alhamdulillah dah beransur sihat..

Dr K said...

Alhamdullilah...moga makin sembuh seperti sedia kala..

Teringin nak makan ikan jenahak ni...ikan sungai ke laut jenahak ni?

Puan Kutu said...

semoga cpt sembuh en hubbynya..sedap pulak tgok kari tu,sy ni dh lama tak masak n makan kar..rasa macam nak masak kejap lagi.hehe

OKje said...

Kenapa chef hubby AM? Deman ke?....
Amboi AM....tak nengingat nampak ambik lauk dari rumah MIL hehe

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...