Followers Remaja Purba

Saturday, October 5, 2013

Rimas bila kat Mesin ATM


  • Ni aku perhatikan, tiap kali kalau ada bangsa asing sama-sama beratur nak keluarkan duit, mesti dorang akan tertinjau-tinjau.. terjengket-jengket.. terjenguk-jenguk kita dok tekan apa..
  • Kalau tegur pun dorang bukan faham bahasa.. ---> sebab pernah kena kat aku..
  • Kalau boleh siap nak kepung kiri kanan kita nak tengok camane..
  • Sebab tu kalau ada urusan kat Mesin ATM, aku cari yang takde orang cenggitu, atau kalau terpaksa.. hubby pulak terpaksa temankan aku masuk dalam bank..
  • Memang dorang takde niat apa-apa tapi dari apa-apa berlaku baik aku cegah dari awal..




  • Macam kat dalam gambar di atas ni.. ada sorang akak tu keluarkan duit, keliling dia semua bangsa asing.. bukan sorang.. tapi lebih 4 orang..



psstt: Kesimpulannya.. aku harus faham.. dorang bukan reti sangat nak guna mesin ATM tu..




7 comments:

hasyimahshe said...

takotnya...kalau kena kepung cenggitu

Ummiarissa Mahdi said...

betul tu,kadang-kadang diorang ni tak reti guna mesin ATM tu,nak tanya tak reti,tapi tu lah sangat tak selesa bila diorang jenguk-jenguk camtu kan

Daddy Ziyyad said...

Tu mesin ATM,bayangkan bila kita nak masukkan duit kat Cash Deposit Machine ( CDM ) !! Lagilah depa terjinkit jingkit keliling kita! hahaha

ummuaidan said...

agaknya depa tak berapa paham nak kuarkan duit kot,, nak tengok orng lain buat camaner...pikir positifnyerlah..hehe

pha is said...

tapi kena jaga2.. malang x berbau.. bkn bleh percaya sgt kt diorg ni..

Puan Kutu said...

klu derang tak reti guna baik amik gaji cash je kan.huhu

mama leen said...

depa tak reti nak guna kot.. ada satu hari tu geng bangla dengan nepal amik duit gaji.. macam2 bau ada.. nak pengsannnnnnn

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...