Followers Remaja Purba

Tuesday, October 29, 2013

Mesin Urut Terbaru di Pasaran.


  • Kalau boleh tiap aksi dia, mesti nak dirakam.. nak diambil gambarnya..
  • Dan dia pun semakin pandai mencuri tumpuan.. tu yang berlambak-lambak gambar dia dalam External Hard Disk aku..


Dak Nuha cukup suka bila mesin basuh ni bergegar-gegar.. Melekat je dia kat situ..
Tak cukup kiri.. kanan.. depan pun dia nak pegang peluk..




 Model mesin urut terbaru di pasaran..





psstt: Hujan lebat mengiringi perjalanan pagi ni..

Nota kenit: Kalau gambar kurang memuaskan, bukan hasil kerja cik Nikonlah tu..



25 comments:

aTieYusof Family said...

hahhaa..comel jadi model mesin basuh ye dik....:)

Qhaifa Nur said...

kalau aeish suka sangat ni...bagus mesin urut ni ha..ha.....

Kakzakie said...

Adik Nuha!! ingat gegar tu adik boleh hentikan ke hihi...

Dr Singa said...

hehehhee!!
buat urut belakang best ni!!

Chenta Ummi said...

alaa comeynyeee.. grrrr geram saya :)

:: Mrs.Eady :: said...

alohhhhh comel nyer!!!!

norhidana miswan said...

hehehehe... ada je bende baru bg mereka kan.... kalu aiyan mesin basuh tu tempat dia sembunyikan sume ball n belon dia

Nurzakiah Hanum said...

ala cutenya

ch000tz axoera ヅ said...

shumelll sgt die nihhhh :D

EZAN IDMA said...

comell je dia

Sayangku Zie said...

hehe seronok yer dia leh goyang inul dengan mesin tu hehehe

ummuaidan said...

mesin urut terbaru brand aper nie nuha..auntie tgk cam mesin basuh jer..heheh

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...boleh jadi model mesin basuh National ni

asyifa mustaffa said...

sambil pgang....smbil otak duk ligat pikir tu...apa la dlm kepalanya tu...

Fina Sophie said...

comelnya anak kak! blh jadi model iklan ok huhu.

hi! followed u. u can follow me at www.sophiesm.com.kwn2 lain pun blh follow/singgah gak. ^^

Khai♥Rin : anies said...

hehehehe... jgn diusik wayar kt belakang udah ler...

Queen Teratai said...

hehehe dia peliklah nape mesin ni gegar2 cmni.. ;)

izan mama mia said...

hihih comel je dia sk gegar gegar

amirah said...

hihihi...comel je tukang urut ni

faraherda.razalan said...

Hahahaha...comel je tgk dak nuha ni. Boleh pulak dia suke melepek kat wasing machine tu. Mcm nak tgk live je......

Rmbt Nuha tu, mhl lah awak!

pha is said...

urut gegar2..

LadyBird said...

comelnye :D

ps: lady dh follow blog ni :D

Tedi said...

Tahan mesin tu jangan bagi gegar, hehe, Tedi pun suka buat.

Kesuma Angsana said...

hehehe

intanfirdaus247 said...

boleh praktik cara nuha n..ahaha

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...