Followers Remaja Purba

Friday, October 4, 2013

Ayam Upin Ipin..






  • Satu untuk dak Kakak..
  • Satu untuk dak Adik..
  • Satu untuk dak Nuha..
  • Satu untuk ibu..
  • Babah..?



psstt: Disebabkan ayam hanya ada dua kaki, aku kena beli extra part peha tu.. kalau tak.. jadi Tom and Jerry lah dorang bertiga tu..




10 comments:

ummiross said...

hehehe..macam kat rumah ummi juga, suka bahagian paha, memang boleh berebut2 lagi sambil gurau adik beradik walaupun dah besar panjang anak bujang ummi tu.

MulutPayau said...

Untuk babah,..kena beli lain tu..hihihi...
Anak2 akak pun suka paha ayam...

Crew Fathi said...

Hahaha.. ni ayam kfc ni.. hahaha

pha is said...

jenis smua minat paha la ni.. dulu masa kecik2 berebut jugak bahagian paha ngan adik beradik. smpai ayah marah. katanya ayam ada 2 paha je. kami 4 beradik.

hainom OKje said...

Babah share ngan mama je

Daddy Ziyyad said...

hahahahaha!
sebijik macam anak saya!
Tu lah penangan Upin & Ipin..:P

ZazaMyMoon said...

heee drumstick mmg kesukaan budak2..
pssstt mak budak pun suka drumstick jg ye ;P

Acik Erna said...

Ayam bahagian peha dah jadi ayam upin ipin ye mia he he.kat rumah acik semua dah beso.tak tengok la acik cite upin ipin ni

Puan Kutu said...

mmg kebanyakan budak suka peha,apalgi dengan pengaruh upin ipin

amirah said...

betul betul betul...hihihi

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...