Followers Remaja Purba

Thursday, January 7, 2016

Polis Gemuk Tidak Boleh Naik Pangkat


Polis Gemuk Tidak Boleh Naik Pangkat.
Polis DiRaja Malaysia (PDRM) akan mewajibkan warga pasukan itu lulus ujian Indeks BMI serta beberapa ujian kesihatan sebagai prasyarat kenaikan pangkat dan pengesahan jawatan.


Mesti handsome dan sado abam-abam polis lepas ni..
Barulah nampak cekci..
Barulah sedap mata memandang..

Barulah hilang sekejap rasa stress waktu memandu.. macam kisah di SINI..
aaauuuwww.... ai like... rrrooaaarrrrr... miaaawwwww... krik.. krik..



StatusHati: Kita tak suka muncit.. tak cekci.. wakakaka..


14 comments:

Falsya said...

Ingat mmg dh lama dh dieorg wat gitu..hurmmmm, silap2 nnt abam2 polis semua jenis sado2 badan ketak2..hehehe

Nurzakiah Hanum said...

yezaaaaaaaaaaaaaaaaa

lieyalatif said...

mcm ni laa betul...polis takkan nak boyak2...kene laa menten sikit badan tuuu...baru smart beruniform....

norhidana miswan said...

nsb lah aku nih tak keje polis or apa2 lah badan berunipom... kalu idak sampai ke tua jawatan sama je hahahha... kot2 jns mls nk kuruskan bdn

Kakcik Nur said...

Bila tengok polis (terutama polis lalu lintas) yang boroi, rasa kesian je... :)

idzwa kamaruddin said...

lepas ni melting la tgk abam polis sado! hahahaa...

iryanty ismail said...

amboi nak yang sado yeee...jangan sadin dah lah..hubu

cikceriacorner said...

badan sihat..kerja pon laju..heheh

Diana Rashid said...

sepatutnya macam ni la..kan??

sama la..tak suka polis gemuk..lelaki sekarang kena buang perasaan " lelaki tak pe kalau gemuk.." sebab perempuan sekarang lebih suka yang sedap mata memandang...heheh..

Yana Libra said...

hehe...macam-macam lah~

CikSiti said...

sian abam polis

Pha Is said...

hahaha

Mummydearie said...

Lepas abang polis dah cekci, memang kalau dia suruh berhenti lama-lama pun kita tak main hon lagi dah. Terpegun gitu ^_^

Aisyah Ghazi said...

Betul, time rekruit je depa fit fit, after rekruit semua boyot2. LEpasni kita tgk sumua abam polis sado2 la jawabnye. heheheheh. Anyway, jemput ke blog saya untuk info2 kekal cantik dan slim.

>>>Kurus sihat Semula Jadi!<<<

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...