Followers Remaja Purba

Sunday, January 10, 2016

Lagi seram lagi best..


Hujung minggu yang ohsem adalah..



Bila aku dapat gedik santai hadap novel seram..
Lagi seram lagi best..
Lepas tu bila dah terlampau seram aku pulak yang seram nak buat kerja..

Dari sebelum masuk tahun baru hari tu aku dah baca beberapa buah novel seram..
Bila ada masa nak membaca ni..
Maka..
Rutin harian kuawalkan dari biasa agar tak kelam-kabut..
Anak-anak tak lapar, aku senang hati..
Nampak tak.. nampak tak..
Betapa ketagihnya aku sekarang dengan novel seram..
Itu nasib baik aku tahan diri dari menambah koleksi yang baru nak bermula ni..

La ni kasihku teralih sedikit dari blogging dan surfing..
Novel seram menjadi pilihan..


StatusHati: Aku rindukan setiap pandangannya.. perhatiannya..



12 comments:

Anizz Annisa said...

takut nak baca sebab nnt terbawak bawak mse tdo..hihi... tp novel seram best.. :D

ewanthology said...

jgn seram sgt nnt nak g toilet pun takut... huhu

anis abdullah said...

Asrama tu terbaik. No 2 ke no 3 dalam fixi range 2011 to 2015.

Pha Is said...

pergh.. jiwa kental nih.. hahaha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok bacakisah seram ni.

Jobdirumah Buat Duit said...

Cerita seram sekolah dan asrama memang menarik.

OhPanduan said...

Teringat masa sekolah dulu. Baca cerita seram sekerat jalan aje. Bila dah cuak tutup buku.

Malinda said...

akak pon suka gak baca novel2 camni dik...tapi novel pixi sekarang banyak yg mengarut je...cerita berbelit2 dan kadang2 tak logik sangat2...pasni cari novel pixi tajuk 'kacau' kompom seram tak henggat...

Mia Liana said...

tak berani nak baca yang seram2... kang takleh tido plak nanti..


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

Yana Libra said...

best ke? huhu

seraa rose said...

cerita seram layan,, buku seram mmg xlayan.. masing2 punya minat..:)

Mummydearie said...

Saya pun suka cerita seram. Selalunya kalau takda kerja, dok google mencari cerita seram untuk dibaca. Kisah benarlah biasanya. Suka betullah saya menghadap pc sambil membaca.

Dah lama tak baca novel. Nak kata takda masa, nampak benar itu bukan alasan yang terbaik!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...