Followers Remaja Purba

Wednesday, January 20, 2016

Mengular ek..?



Aku sentiasa online..?


Yup..
Perlu online atas dasar kerja..
Urusan peribadi.. itu normal.. senyum sengih sorang-sorang tu biasa..
Selagi tak mendatangkan masalah pada tugas hakiki aku.. aku layankan je..
Tapi bila tengah sibuk tahap singa kelaparan, kuketepikan sekejap yang tidak berkaitan.. normal lah situasi macam tu..
Kalau terlampau strict dengan kerja pun stress jugak..


StatusHati: Masih rasa susah hati sebenarnya ni..


15 comments:

Malinda said...

cik boss akak pon banyak je buat keje melalui whatsap...senang katenye

Kakzakie Purvit said...

Kalau pandai agih masa tak jadi masalah sebenarnya.

tiga lalat said...

untungla mak leh online jeer,, hehe2

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

norhidana miswan said...

hehehehe dana kalau cuti mmg rasa tak cuti kadang... sbb ada je yg me wassap tanya apa2 psl keje

HasnulYakin Mohammed said...

Sempoi !

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Off line lagi senang masa buat kerja. Nanti tak leh fokuskan. Rasa nak releks kejap boleh lah online tengok apa benda berlaku dalam whatapp..huhu.

Jobdirumah Buat Duit said...

Saya pun bila ada masa on juga benda tu. Rehatkan fikiran kejap-kejap.

Othman Zan said...

Assalam. Wassap memang on jeling jeling je waktu office

Mummydearie said...

Saya pun kalau tak tahu orang kata mengular. Tapi kita tahulah kerja kita macamana. Yang penting didahulukan, bila takda yang penting tu kita onlinelah. Tapi yang sebenarnya saya ni efficient sangat. Hahaha!

Qhaifa Nur said...

Ikut mood juga...kadang2 terover pulak..

Lea Ismail said...

memang sentiasa online. Pernah mutekan semua group kat whatsup sampaikan bos call pone office nak bagi kerja sebab tak jawab dalam whatsup

EZAN IDMA said...

sama la , kite bisnes online hari2 ngadap phone, sampai husband tegur "asik dengan hp jeee" hahaha

Kira Sakura said...

kerja pun kena release2 sikit kalau tidak memang stress mcm apa jela gayanya nanti

Yana Libra said...

skang bos bg kerja guna wasap je..siap ade group lg..tp stress la sbb weekend, mlm pun ade je kejenye T_T

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...