Followers Remaja Purba

Sunday, January 3, 2016

Menu Istimewa on my Anniversary


Kalau tahun lepas..
1 Januari 2015..
Nasi Ayam homemade by my chef Hubby..

Tahun ni on my anniversary..
Dah malam baru dapat makan bersama memandangkan beliau tak dapat cuti..


Ayam golek madu+yogurt..
Ketam 'lembut' goreng bersalut telur masin..
Udang goreng butter..


Terima kasih buat chef Hubby..
Dahlah penat bekerja..
Drive pulak balik kampung..
Pehtu masak semua menu tu..
Dinner merangkap supper di rumah MIL malam tu..
Aku tak tolong..?
Tolong tengok.. tolong rasa.. tolong makan je..
Badan rasa dedo sejak malam tahun baru tu..

'Yang bongsu ni teruk pulak alahannya..' suka nau Hubby dok menyakat aku.. walhal demam biasa je.. huhuhu..


StatusHati: Kekalkan momentum yang ada hingga ke akhir hayat..


10 comments:

Malinda said...

bagosnye somi adik pandai masak...sedap2 menu sambut anniversary dgn taun baru...^_^ moga happy sampai jannah dik...

paridah said...

SEDAPNYA HIDANGAN ISTIMEWA DI HARI ANIVERSARI PUAS HATI SANTAP TU..

Nizam.Ariff said...

Mana dpt ketam togel tu?
Senang makan, kunyah terus....

Qaseh Vee said...

sedap semua menu tu ... semoga cepat sembuh ...

ztie said...

sedapnya semua makanan2 ni.. untungla dpt suami sporting cmni kan

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhhh menuu sedap2 sgt2....special betul2 nieh.... dugaan lieya tgk semua tu...dah le puase ni haahahahaha.... cantik ayam bakar tu kaler die...lieya dah lame tak buat...selalu gak buat sebab feeling2 mkn sekor tu syok ...berebut2 kepak dgn anak2 ngan bapak anak hahaahahah....

Yana Libra said...

sedapnyee tgk :)

eMMe said...

lapar la plak aiza..ish2...

Selamat tahun baru beb..

JR said...

Sedapnya nampak. Saya tak begitu mahir memasak, setakat mengenyangkan perut sendiri dan anak-anak bolehlah...

Mummydearie said...

Wah, sedapnya! Untunglah jadi tukang tengok dan tukang santap aje. Aduhai, kelakarlah joke 'yang bongsu' ni. Ke betul-betul ada next bongsu ni?

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...