Followers Remaja Purba

Wednesday, November 18, 2015

Kembali ke pangkal jalan


Alhamdulillah..
Perjalanan 4 hari 3 malam berjalan dengan baik..
Sikit-sikit ter.. tu biasalah..
Punyalah riuh anak-anak bila nampak je aku di balai ketibaan KLIA semalam..
Dak Nuha siap nangis.. hati tisu betul..
Sepanjang jalan dia merengek..
Malam aku sampai tu hangat dedo badan dia..
Demam rindulah tu..
Nak balas dendam sebab 4 hari tak dapat bau badan aku..

Semalam pulak medical check up dak Adik at PPUM..
Apa-apapun bagi aku clearkan satu-persatu dulu..
Tak sabar nak update blog..

Office..?
Maaf boss.. kita jumpa hari Jumaat ye..
Nak gedik manja di rumah dulu..


Hujan menyambut ketibaan di KLIA..


#NakmasakMidingorengbelacan
#Nakmasakterubukikanmasin
#NakmakankeklapisMiraSarawak
#Janganlumurnantiberapi.. ekekeke..



StstusHati: Maaf.. bukan itu yang kumahu.. bukan itu yang kupinta..



17 comments:

idzwa kamaruddin said...

wahh best best!

eima said...

ooo pi sarawak ke ni ....
beli gambir ek .. # kat bawah tu mcm paham je

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah selamat sampai ye Aiza..
Kalau balik Sarawak ni.. rugi tak beli terubok masin kan..
Sedapnya..

paridah said...

wah dh selamat sapai dgn burung besi dari srawak ya...syukur alhamdulillah.

Falsya said...

akak xrase mcm nak jamu falsya ker ngan masakan akak semua tuh..sebab mcm sedapppppppppp je menu2 tuh..ehhh, hehehe..

hasyimahshe said...

wahh selamat sampai dah. alhamdulillah. hujan ni

JR said...

Selamat bercuti..manja-manjakan diri dgn keluarga dulu sebelum melangkah ke tempat kerja...

Yana Libra said...

bestnye... :)

Rizziela said...

Alhamdullillah

norhidana miswan said...

sambung cuti yek kak, banyak nk kene setel bila dh pg keje jauh2 nih...
sian dak nuha...

Diana Rashid said...

seronok la anak2..lepas rindu puas2 la tu..

Daddy Ziyyad said...

lain kali sebelum outstation, bagi daknuha baju tidur yang dah 2 -3 kali pakai belum basuh..ada bau badan mommy nya...hahahaha

ewanthology said...

seronok naik 'belon'

tiga lalat said...

dgn bapak anak2 tak rindu keew., huhu2

aizamia3 said...

Idzwa Kamaruddin..
Memang best.. ;)

eima:
ekekeke.. sampai la ni masih dok kena sakat lg..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)
Alhamdulillah.. belilah jugak terubuk tu untuk family..

Paridah:
Ye kak.. selamat sudah.. Alhamdulillah..

Falsya:
Ajak geng mental makan kat umah akak.. hehehe..

Hashimahshe
Syukur.. selamat sudah..

JR
Berehat bersama anak2 moment yang indah saya rasa..

Yana Libra
Betul2..

Rizziela
Alhamdulillah..

Norhidana Miswan
Sambung cuti demi anak2.. will update about them..

Diana Rashid
4 hari tak jumpa tak dengar suara ai bebel2.. mahu tak rindu.. hehehe..

Daddy Ziyyad
Kihkihkih.. dia dah pandai., tak mahunye dia..

Ewanthology
Pergi seronok, balik kurang sikit..

Tiga lalat
Apaknya cool je, kihkihkih..

Dr Singa said...

cengeng aa dak nuha!

Mummydearie said...

Oh, baru balik dari Sarawak ke? Bestnya. Lama dah tak sampai ke belah sana! Saya ni kalau sebut Sarawak memang dok ingat ikan terubuk masin aje. My favorite tu. Kalau dapat seekor, tak mahu saya kongsi dengan orang!Hihihi...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...