Followers Remaja Purba

Friday, November 20, 2015

Tak usah Diet nanti boleh Die


Semalam aku masih dalam mood bercuti..
Jemputan menghadiri Hari Kecemerlangan Pelajar 2015 di Sekolah dak Kakak..
Tahniah buat dak Kakak..
Will update soon about her..



Menu dinner malam tadi..


Mulut dok mengunyah walau hati kata dahlah.. dahlah..
Tekak dan perut memang pasangan sejiwa saling bekerjasama gembira menerima..

Diet..?
Camane nak diet kalau perkataan diet tu tertinggal dekat Sarawak..
Cuba bayangkan pulak kalau huruf T pada diet tu tertinggal..?
Dipendekkan cerita..
Tak usah diet nanti boleh die.. ekekeke..



StatusHati: Masih macam ni..


14 comments:

Rizziela said...

sedap..sedap

Diet ni kalau sekali dah culas..nak mula balik memang sakit... tp kalau dah start..dah nampak kesannya..baru semangat tu datang balik kan

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Makan selagi ada selera ye aiza..
Betul tu asyik nak berdiet jer.. nanti Die pulak :D

Falsya said...

akaakkkkkkkkkkkkkk...xsuke laaaaa...tayang2 lauk sedapppppp...;p

saniah ibrahim said...

Sedapnya menu dinner aiza...

dorsett pink said...

yes .. jangan diet but amalkan makan yang healthy #eatclean

MILx HASHIM said...

SINGGAH http://jmbelog.blogspot.my/

Malinda Ismail said...

Lauk sedap2 camtu mana bole diet...kikiki

tiga lalat said...

wahh dah mcm nujum pak belalang., hehe3 diet jd die katanyer ;p

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Jika makanan sedap macam ni. susah sikit nak berdietnya kan..

Jobdirumah Buat Duit said...

Sedap semua masakanya. Tak jadi diet macam ni.

OhPanduan said...

Lepas ni kena banyak bersenam agaknya. Bagi sado balik.

Ibu Lala said...

Akk pun x leh diet. Nanti gastrik. Redho je la badan gemuk cam tong drum dah

Mummydearie said...

Tak terfikir pun kalau buang 'T' boleh 'die' pulak kalau berdiet ^_^ Ni yang nak cancel azam tahun depan ni.Hahaha! Nampak sangat tak penyabar kita ni orangnya ^_^

Saya pulak selalu tau kata tak nak makan, tak nak makan, tapi bila nampak makanan main balun jerk. Lepas tu menyesal separuh nyawa. Nak korek balik makanan takut anorexia pulak. Makanya kita redha ajelah dah terlebih makan! Hahaha!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...