Followers Remaja Purba

Monday, November 17, 2014

When you're tempted to lose PATIENCE..









psstt: Jangan rasa ruang kosong tu sebagai musuh dalam diri..



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) singgah pagi

faraherda.razalan said...

Ya Allah! Quote of the day yg betul-betul bt saya termenung.

ewanthology said...

Have a nice day.... klu tgh nak marah tu cuba2 la senyum. InsyaAllah kurang perasaan nak marah tu nnt :-)

Kakzakie said...

isi ruang kosong dgn sebaik-baiknya sebelum kekosongan diisi dgn keburukan..

Falsya said...

Allakuakbar!!..quote yg sgt2 terkesan..

norhidana miswan said...

huhuhu btl tuh kak... kite yg banyak mengeluh...

idzwa kamaruddin said...

singgah pagi ;)

JR said...

Kalau sedang di kemuncak kemarahan, cubalah berpaling ke cermin lihat wajah sendiri. Betapa hodohnya muka kita semasa marah, jin pun mesti tergelak lihat muka kita ketika marah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

duk fkir jap..hihih

Tihara said...

haah kan, bagus quotes ni,
Allah Maha Pengampun
sabar tu harta paling berharga

Mummydearie said...

Itulahkan, asyik nak mengeluh je kerjanya. Kosong jiwa ni memang parah. Nasib baiklah Allah tu sangat penyabar dengan kita umat manusia nih.

Najib Ariyan said...

susah juga nak komen pasal hati ni... tapi memang betul... jangan kata Allah, fikir jugak orang lain yg sangat sabar ngan perangai kita...

Nizam.Ariff said...

Ruang kosong aku dah penuh...
Tinggal ruang yg penuh je yang masih separuh kosong...

eMMe said...

love this quote, snap one n save in my hp ye Aiza..tq!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...