Followers Remaja Purba

Tuesday, November 11, 2014

Akhirnya.. kena BLOCK sudah..



Web Filter Lite yang digunakan oleh Information Technology Department tempat kerja aku telah menyebabkan Social Networking Sites tak boleh lagi dibuka di pejabat sewenang-wenangnya..

Dalam ertikata sebenar aku tak boleh dah nak singgah ke teratak kengkawan dengan lebih kerap..
Ada blog yang aku boleh singgah.. ada blog kena block oleh Web Filter Lite ni.. termasuklah blog aku sendiri.. kehkehkeh.. padan muka tak boleh nak online dah..



Bila sekali kena macam ni.. berturut-turut pulak tu.. aku rasa macam kehilangan..
Tapi takpe.. kita sibukkan diri dengan kerja..
Masa untuk offline..


Dengan pesanan:
Make sure diri tak diganggu dan tak melayan gangguan



psstt: Ku terasa hambar dengan situasi semasa..



5 comments:

Amanda Suria said...

Tu la pasal...sama mcm SA x leh dh tgok blog...tpkalau dot com ok...

Najib Ariyan said...

online pakai hp lah... kan dah senang nak online pakai hp skrg ni

norhidana miswan said...

kalu rindu kene tgk kt hp lah kak.... huhuhui...

eika_jps said...

huhu....boringnya...
jangan risau IT dihujung jari jd sis bleh pakai hp...hahaha

Mummydearie said...

Alahai, kesiannya! Kat office saya okey lagi walaupun terang-terangan depan bos dok baca blog dan reply komen. Kalau kena block juga, mahu hilang dah senyumanku ^_^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...