Followers Remaja Purba

Friday, November 21, 2014

Hari Terakhir Persekolahan Sesi 2014



Hari ni merupakan hari terakhir persekolahan bagi sesi 2014..
Dak Kakak dah terbayang nak balik rumah atoknya..
Dak Adik sibuk tanya bila cuti sekolah..
Dak Nuha belum tahu apa-apa lagi..
Aku..? Belum terfikir nak bercuti ke mana memandangkan hubby sibuk dengan kerja..


Pagi ni ada sesi bacaan Yassin di tempat kerjaku..
Moga perjalanan majlis berjalan dengan baik hendakNYA..



psstt: Ketenangan hati sedikit tercalar kesan dek teguran abam sayang..



16 comments:

❤Kamsiah❤ said...

seronok cuti sekolah dah mula...kurang sikit kesibukan waktu pagi..

Kakcik Nur said...

Masa anak2 masih kecil, bila cuti sekolah rumah akan riuh rendah...tapi sekarang bila mereka menginjak dewasa, rumah sepi bagai tiada penghuni lagaknya...

Daddy Ziyyad said...

takpa....abam sayang tegur sebab, sayangggggg...kalau tak sayang, dia tak tegur :)

JR said...

Di Kedah kelmarin hari terakhir persekolahan. Bila anak-anak berkumpul di rumah ketika ibu bapa pergi kerja ada sedikit kerisauan dari segi keselamtan mereka...

Amanda Suria said...

Selamat bercuti anak2

idzwa kamaruddin said...

tak sabar nak tggu bulan 12...nak cuti.

Mummydearie said...

Saya pulak yang rasa teruja lebih sebab hari ni last day sekolah. Cikgu si Abang pesan suruh semua muridnya datang hari ni kalau tidak, tak dapat naik Tahun 3 next year. Abang percaya 100%.

Kakzakie said...

Cuti sekolah akhir tahun memang dinanti bukan anak-anak aje bahkan kita juga kan..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Inilah masanya nak luangkan masa dengan anak-anak...

Acik Erna said...

betul kata DZZZ..tegur sebab sayang la tu

Cik Sibuk said...

Pening cuti skolah tatau nak buat aktiviti ape. Kesian kalo budak2 dok rumah tgk tv je time cuti skolah. Tapi nak bwk jalan pun tak termampu..makpak tak byk annual leave. Huk huk

aIEn said...

salam ptg jumaat =)

best nyer cuti sekolah...anak2 mest excited nk g holiday =)

Rai OurKizuna said...

bagusnya tempat kerja akak..

Bunda a.k.a KN said...

Zaman anak2 bunda sekolah dulu mereka kalau boleh pada hari terakhir penghujung tahun sekolah lah nak hadir....sebab nak salam Cikgu2 dan kawan2...

Ada yang siap nak bagi hadiah lagi kepada Cikgu2 kesayangan mereka...

aishah nin said...

Jeles dgn adik saya! Cuti sekolah lama...hihi

Khai♥Rin : anies said...

Ooo ada bacaan yasin...bgs tu..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...